Malatya Minibüsçüler Odası, Tarsus'taki Cinayeti Kınadı - Son Dakika
Güncel

Malatya Minibüsçüler Odası, Tarsus'taki Cinayeti Kınadı

Malatya Minibüsçüler Odası, Tarsus\'taki Cinayeti Kınadı

Özgecan Aslan'ın bir minibüsçü tarafından vahşice öldürülmesine Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce tepki gösterdi.

16.02.2015 16:20  Güncelleme: 16:32

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çağ Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Özgecan Aslan'ın bir minibüsçü Suphi Altındöken tarafından vahşice öldürülmesine Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce de tepki gösterdi.

Oda Başkanı İnce, bu olaydan sonra ülkede tüm gözlerin şehir içi minibüsçü esnafına çevrildiğini belirterek vahşice işlenen bu cinayeti Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası olarak kınadıklarını söyledi. Bu gibi olayların her meslek grubunda yaşanılabileceğini belirten İnce, şöyle konuştu: "Sadece minibüsçüler olarak adlandırmak doğru değil. Ama biz bu gibi olaylardan sonra kendimizi, esnafımızı denetimden geçirmemiz lazım. Maalesef son çıkan kanunda ticaret vasfı kullanma belgesi Gazi Üniversitesi'nden alınmaya başlandı. Şu an ehliyetini alan herkes bir Oda'ya bağlı olmadan minibüs şoförlüğü yapabilir. Bunun içindir ki biz büyük sorunlar yaşıyoruz. Bu olaydan sonra Malatyalı şoförlerimizden yolları kapatıp eylem yapalım gibi telefonlar alıyoruz. Sayın valimiz ve yetkililerle görüşüp önümüzdeki günlerde bir program yapmayı düşünüyoruz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya Minibüsçüler Odası, Tarsus'taki Cinayeti Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement