Malatya'daki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Malatya'daki Silahlı Saldırı

Malatya\'daki Silahlı Saldırı

Hekimhan ilçesinde 3 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla 10 gündür aranan ve jandarma ekiplerinin  "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verdiği öne sürülen şüpheli, saklandığı evde...

26.11.2013 11:15

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Basak köyünde pompalı tüfekle 3 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla 10 gündür aranan ve jandarma ekiplerinin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verdiği öne sürülen şüpheli, saklandığı evde yaralı olarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 17 Kasım'daki silahlı saldırının ardından jandarma ekiplerince Basak köyü ve çevresinde yapılan arama-tarama çalışmaları sırasında askerlerden biri, şüpheli Ali K'yı (45) bir evin çatısında gördü. Askerin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verdiği iddia edilen Ali K, jandarma ekiplerince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Basak köyünde, merhum babasına ait evde saklandığı öne sürülen Ali K, tedavi için Hekimhan Devlet Hastanesine götürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Basak köyünde 17 Kasım'da Ali K'nın aralarında husumet bulunan kişilerin evlerine pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu Murat Sarıkaya ve Fadime Çalışkan olay yerinde, Tama Arayıcı ise Hekimhan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Hikmet ve Bessey Arayıcı da yaralanmıştı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'daki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement