Ldp'den Yüksek Vergiye 'Donlu' Protesto - Son Dakika
Güncel

Ldp'den Yüksek Vergiye 'Donlu' Protesto

Ldp\'den Yüksek Vergiye \'Donlu\' Protesto

Liberal Demokrat Parti (LDP) Vergi Haftası'nda İzmir Vergi dairesi önünde ilginç bir eylem yaptı.

26.02.2016 12:55

Liberal Demokrat Parti (LDP) Vergi Haftası'nda İzmir Vergi dairesi önünde ilginç bir eylem yaptı. LDP'liler, "Bir tek donumuz kaldı o da sizin olsun" diyerek, don bıraktı.

LDP, yüksek olduğunu belirttiği vergiyi İzmir'de donla protesto etti. LDP'liler Konak'taki Vergi Dairesi Başkanlığı önüne, üzerinde 'Bir tek donumuz kaldı o da sizin olsun. Verginin bile vergisini verdiğimiz devlete verecek başka neyimiz kaldı?' yazılı pankart eşliğinde 5 don bıraktı. LDP Genel Sekreteri Orkun Köksoy, 'Vergi kutsaldır' sözünün palavra olduğunu öne sürerek, şöyle konuştu:

"Özellikle küçük esnaftan, beş kişi çalıştıran esnaftan vergi alınmasın. Küçük esnafın Hazine'ye katkısı yüzde 2. Alsan ne olur? Dolaylı dolaysız hayatımızda yüzlerce vergi var. Ekonomi kötüye gittiği an hemen vergi. Halbuki vergiyi alma ekonomi rahatlasın. Medya, turizm, sanat, eğitim, finans ve sağlık hizmetlerinden vergi almayacaksın ki piyasa canlansın. Bunu esnafın cebinde bırakırsan piyasa canlanır. Vergilerimizi hantal yapı için gereksiz ödüyoruz. Devlet kurumlarını sadeleştir, gereksiz olanları kapat. Devleti asli görevlerine çek. 'Vergi kutsaldır' sözü büyük palavra. Cebimizdeki para kutsaldır. Az vergi kutsaldır, fazlası israftır. Bütün hükümetler parayı buharlaştırıyor. Bir donumuz kaldı onları da getirdik, verip kurtulacağız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ldp'den Yüksek Vergiye 'Donlu' Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement