Kuyulu ve Kıraç Radyo 80'de - Son Dakika
Güncel

Kuyulu ve Kıraç Radyo 80'de

Kuyulu ve Kıraç Radyo 80\'de

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Radyo 80'in Cumhuriyet Meydanı'ndaki mobil stüdyosunda canlı yayın konuğu oldu.

22.07.2013 11:31

Radyo 80'in Ramazan Çarşısı'ndan yaptığı canlı yayına konuk olan başkanlar dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Her iki başkanı birlikte yayına aldıkları için büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen program sunucusu ve Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu siyasiler arasındaki sevgi ikliminin her türlü takdire şayan olduğunu söyledi.

Osmaniye'de siyaset ikliminde bir güzellik ve hoşluk olduğunu söyleyen Kuyulu ve Kıraç, bu ortamın oluşmasında katkısı olan tüm siyasilere teşekkürlerini sundular.

Ramazan dolayısıyla çatkapı ziyaretler yaptığını söyleyen MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla iftar sevinci sahur bereketini paylaştıklarını söyledi. Bireysel olarak tercihinin gariban ve yoksul sofralarında iftar ve sahur yapmak olduğunu belirten Kuyulu bunu siyaseten değil gönülden yapmaya gayret ediyorum dedi. Bu yıl MHP teşkilatlarının tüm ilçelerde iftar programları düzenleyeceğini aktaran Kuyulu, 5 Ağustos'ta da Osmaniye'de merkez ilçe teşkilatının geniş çaplı bir iftar programı olacağını duyurdu.

Farklı siyasi partiler ya da kulvarlarda olsak da hepimizin ortak amacı Osmaniye'ye ve ülkeye hizmet etmek diyen Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Sait Kıraç işte bu yüzden asgari müştereklerde buluşuyor ve güzellikleri paylaşıyoruz dedi. Osmaniye'nin güzel bir şehir olduğunu söyleyen Kıraç, "şehrimize daha da güzellikler katabilmek için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Bizler siyaseti farklı amaçlarla değil Osmaniye'ye ve memlekete hizmet amacıyla yapıyoruz."dedi. Kıraç, sivil toplum kuruluşlarının davetlerinin yanı sıra mahallelerde düzenlenen sokak iftarlarını çok önemsediklerini ifade etti.

Sohbet havasında geçen programda başkanlar ramazan hatıralarını da paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuyulu ve Kıraç Radyo 80'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement