Asker eğlencesi faciayla bitti! 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

Asker eğlencesi faciayla bitti! 1 ölü, 1 yaralı

Kütahya'nın Parmakören Mahallesi'nde bir asker eğlencesinin ardından iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Hakan Zengin tabancayla vurularak hayatını kaybederken, Mustafa Açıkgöz ise başına aldığı darbeyle yaralandı.

03.03.2024 03:49  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da asker eğlencesi sonrası iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda ağır yaralanan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, yaralanan diğer kişininse tedavisi devam ediyor.

HUSUMETLİ 2 GRUP KARŞI KARŞIYA GELDİ

Parmakören Mahallesi Memiş Yılman Caddesi'nde, bir asker eğlencesinin ardından husumetli iki grup arasında tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda Hakan Zengin (42) tabancayla açılan ateş sonucu, yakını Mustafa Açıkgöz de (40) başına aldığı sert cisim darbesiyle yaralandı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredekiler tarafından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zengin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaçan 2 zanlının yakalanması için ekiplerce çalışma başlatıldı.

Asker eğlencesi sonrası silahlı kavga: 1 ölü
Asker eğlencesi sonrası silahlı kavga: 1 ölü
Asker eğlencesi faciayla bitti! 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Asker eğlencesi faciayla bitti! 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murat denizli: ülkede askerlik bitti eğlencesi bitmedi millet olarak çok cahiliz... 99 0 Yanıtla
  • Kamil Toygar : Altı ay askerlik var o da harekat alanlarında değil batı kışlalarında geri hizmet ama eğlence ve eski asker demagojisi hala devam ediyor 75 0 Yanıtla
  • günahkar kisi5: HER HALTI YERLER ASKER EĞLENCESİNDE ZİNA DAHİL.SONRA DA SEHİT Mİ DERLER ADAMA. 29 4 Yanıtla

Advertisement