Kütahya'da Acı Görev - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Acı Görev

Kütahya\'da Acı Görev

Antalya'da şehit düşen Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, Kütahya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

23.02.2012 17:38  Güncelleme: 08:33

Antalya'daki bir akaryakıt istasyonunda tabancayla havaya ateş açan Celal Gökçe'yi ikna etmeye çalıştığı sırada şehit düşen Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan Kütahya'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Emniyet Müdürü Gökcan'ı şehit eden şüpheli Celal Gökçe'nin uzun yıllar Kütahya'da bir şirketin muhasebe bölümünde çalıştığı, 5-6 yıl önce de eşinden boşandığı belirtildi.

Şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ın cenazesi polis helikopteriyle Antalya'dan Kütahya'ya getirildi. Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı pistine inen helikopterdeki şehit Gökcan'ın tabutu 112 ambulansına alındı. Şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ın cenazesini taşıyan ambulans, Gaybi Efendi Mahallesi'nde şehidin babası M.Ali Gökcan ile annesi Nebahat Gökcan'ın oturdukları Hisar Güven Evleri'nin önüne getirildi. Baba M.Ali Gökcan, anne Nebahat Gökcan, şehidin eşi Gülhan, çocukları Gizem ve Gökalp ambulans içerisindeki tabutu açarak Uğur Gökcan'a son kez bakıp gözyaşı döktü.

BAKAN YARDIMICISI VE EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ DE KATILDI

İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa İça evinde ziyaret ettikleri Uğur Gökcan'ın anne, baba ve eşine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ın cenazesi ikindi namazının ardından cenaze törenin yapıldığı Ulu Camii'ne götürüldü. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Belediye Başkanı Mustafa İça, AK Parti milletvekili Hasan Fehmi Kinay, MHP Milletvekili Alim Işık, Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, şehidin yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

VURAN DA UZUN YILLAR Kütahya'DA KALMIŞ

Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ı tabancayla şehit eden katil zanlısı Celal Gökçe'nin Ankaralı olduğu, uzun yıllar Kütahya'da bir müteahhidin yanında muhasebeci olarak çalıştığı ve çevresindekilerin kendisine 'Süslü Celal' diye hitap ettiği belirtildi. Cinayet şüphelisini tanıyanlar, Celal, uzun yıllar Kütahya'da bir müteahhidin yanında muhasebeci olarak çalışıyordu. Vergi dairesinde memur olarak çalışan eşinden 5-6 yıl önce boşandı. Çalıştığı işten ayrılıp Antalya'ya gitti. Celal kendi halinde ve oldukça sakin biriydi. Bu olayı nesıl yaptı aklımız almıyor. Şehit emniyet müdürünün katil zanlısını Kütahya'dan tanıyıp tanımadığını bilmiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Acı Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement