Kur'an Kursu Öğrencilerine Oyuncak Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Kur'an Kursu Öğrencilerine Oyuncak Sürprizi

Kur\'an Kursu Öğrencilerine Oyuncak Sürprizi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın minik öğrencileri oyuncak sürprizi ile sevindirdi.

09.10.2018 14:56  Güncelleme: 14:57

İznik Müftülüğüne bağlı Çakırca Mahallesi Kur'an Kursu'nda eğitim alan 4-6 yaş arası miniklerin ihtiyaç duyduğu eğitici ve öğretici oyun setleri İznik Belediye Başkanı tarafından miniklere teslim edildi.

İznik tarihinde eğitim ve öğretim kurumlarına yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini dile getiren Sargın, hizmetlerin tüm öğretmenleri, öğrencileri ve velileri memnun ettiğini, çünkü kendilerinin bu konuya büyük önem verdiklerini söyledi.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla İznik Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kur'an Kursları da eğitimlerine başladı. Çakırca mahallesinde de faaliyetlerine yeni başlayan kurs merkezinin ihtiyaç duyduğu malzemeler İznik Belediyesi tarafından tedarik edilerek miniklerin kullanımına sunuldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geleceğimizin emaneti, bugünün ortakları miniklerimizin dini yönden eğitimlerine büyük katkı sağlayan Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızı önemsiyor ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde belediyelerin eğitim kurumlarına desteğini yasal bir hale getirmesinin ardından bizlerde ilçemizde tüm eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ufak ve büyük demeden gerek inşaat işlerinden gerekse de ders araç gereçleri anlamında desteklerimiz sürüyor. Bugün de Çakırca Mahallemiz de 4-6 yaş arası yavrularımızın eğitim aldığı Kur'an Kursu'nun ihtiyaçları doğrultusunda destekte bulunduk. Rabbim minik kardeşlerimize zihin açıklığı versin.Bu yaşlarda alacakları dini eğitimleri ileriki yaşlarda kendilerine büyük fayda sağlayacaktır.Bu vesile ile Müftülüğümüze de teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kur'an Kursu Öğrencilerine Oyuncak Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement