Küçük Kulüp-EGİAD Buluşmasında Dostluk Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Küçük Kulüp-EGİAD Buluşmasında Dostluk Rüzgarı

Küçük Kulüp-EGİAD Buluşmasında Dostluk Rüzgarı

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ve Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

23.07.2013 16:03

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Genç işadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ve Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda Küçük Kulüp'ün aktif bir üyesi olan Seda Kaya, Emre Sarıgedik başkanlığındaki Küçük Kulüp yönetiminin ziyaretinden duyduğu mutluluğu belirterek "Küçük Kulüp, Emre Sarıgedik başkanlığında yönetimi ile yeniden İzmir'in gündemine oturdu. EGİAD ve Küçük Kulüp arasındaki dostluk rüzgarı bizi çok mutlu ediyor, iki derneğin güç birliğinde yeni projelere adım atmalıyız" dedi.
Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ise, "EGİAD İzmir'de ki genç nesli 23 senedir dimdik ayakta tutan, Ege'nin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri. Seda Kaya başkanlığındaki yönetimin EGİAD'a kattığı güç tartışılmaz bir gerçektir. Bizlerde 70 senelik Küçük Kulüp tarihinin genç ve dinamik yönetimi olarak EGİAD'ın her zaman yanındayız. İzmir'imizin en önemli derneklerinden EGİAD ve Küçük Kulüp'ün genç başkanlara sahip olması İzmir adına çok önemli ve anlamlı bir noktadır" diye konuştu. Ziyarette, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Aslaner, Arda Yağcı, Mehmet Tantürk ve Küçük Kulüp Müdürü Sinem Cömert'te hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Kulüp-EGİAD Buluşmasında Dostluk Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement