Kristal Elma'da 245 Ödül Daha Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Kristal Elma'da 245 Ödül Daha Sahibini Buldu

Kristal Elma\'da 245 Ödül Daha Sahibini Buldu

Bu yıl 27'inci kez düzenlenen Kristal Elma Yarışması'nda ana kategori ve doğrudan pazarlama ödülleri de sahiplerini buldu.

17.10.2015 10:43  Güncelleme: 10:44

Uniq İstanbul'da 14 Ekim günü başlayan Kristal Elma Festivali'nin üçüncü ve son akşamında 245 ödül dağıtıldı. Basın kategorisinde büyük ödül Audi için gerçekleştirdiği "Hava Yastığı-Cehennem" çalışmasıyla Tribal Worldwide İstanbul'un, Film-Sinema kategorisindeki büyük ödül Anadolu Hayat Emeklilik'in "Bana Amca Dediler" kampanyasıyla TBWA'in ve Entegre Kampanyada ise büyük ödül Şekerbank'ın "Sen Bırakıp Gitme" çalışmasıyla Concept İstanbul'un oldu. 85 kategoride kristal, gümüş, bronz ve büyük ödüller olmak üzere 245 ödülün verildiği Kristal Elma Yarışması Ödül Töreni'nde ana kategorinin seçici kurul başkanlığını İlkay Gürpınar üstlenirken, doğrudan pazarlama kategorisinin seçici kurul başkanlığını Serhat Demirel yaptı. Böylece Kristal Elma süresince toplamda 138 kategoride 432 ödül verildi.

Kristal Elma Festivali'nin son gecesinde Kristal Elma Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu. Bölge, Medya ve Dijital alanlardaki ödüllerin ardından, bu gece de ana kategori ve doğrudan pazarlama ödülleri dağıtıldı. Böylece Kristal Elma Yarışması'nda iki günde 138 kategoride toplam 432 ödül takdim edilmiş oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kristal Elma'da 245 Ödül Daha Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement