Köşker'den İnönü'ye Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Köşker'den İnönü'ye Sağlık Hizmeti

Köşker\'den İnönü\'ye Sağlık Hizmeti

Gebze Belediyesi tarafından yaptırılan İnönü Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

06.08.2012 09:45

4 personelin sağlık hizmeti vereceği merkezin açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Rabbim hepinize, sağlık merkezini en az kullanmak zorunda kaldığınız sağlık ve sıhhat dolu bir ömür nasip etsin. Sağlık merkezimiz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

UZMAN PERSONELDEN HİZMET

Gebze Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi'nde yaptırılan aile sağlığı merkezinin açılışı önceki gün yapıldı. 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve 2 doktor, 2 hemşire ve müstahdem ile mahalle sakinlerine sağlık hizmeti verecek olan aile sağlığı merkezinin açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Gebze Sağlık Grup Başkanı Şakir Saldırıcı, İnönü Mahallesi Muhtarı Durmuş Karaboğa, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Açılış kurdelesinin kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan muhtar Karaboğa ve sağlık grup başkanı Saldırıcı, bölgeye kazandırılan sağlık merkezi nedeniyle Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti. Kürsüye gelen Başkan Köşker ise konuşmasında 18 bin kişinin yaşadığı İnönü Mahallesi'nde ortaya çıkan ihtiyaca binaen, görev ve sorumluluk alanı içerisinde yer almamasına rağmen sağlık merkezi için kolları sıvadıklarını ve merkezi en kısa sürede hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "Her şeyin başı sağlık" diyen Köşker, "Sağlık olmadan olmuyor. Sağlığın kıymetini kaybetmeden anlamak ve ona göre yaşamamıza yön vermek önemli. Rabbim hepinize, sağlık merkezini en az kullanmak zorunda kaldığınız sağlık ve sıhhat dolu bir ömür nasip etsin. Sağlık merkezi hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

MEVLANA VE HÜRRİYET'TEN SONRA

Başkan Köşker'in ardından kürsüye çıkan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise konuşmasında sağlığın önemine değindi. Karabulut, "Cenabı Hakk'ın bize lütfettiği bu maddi varlığımıza, yani bedenimize, onun sağlığına dikkat etmek olmazsa olmazımız. Mahallemize bu güzide sağlık yatırımını kazandıran Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker ve ekibine, huzurlarınıza bir kez daha teşekkür eder; merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından ilçe protokolü ve vatandaşlar, açılış kurdelesini birlikte kesti. Sağlık merkezini gezen ve personelle sohbet eden katılımcılar daha sonra İnönü Mahallesi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Gebze Belediyesi tarafından daha önce, Mevlana ve Hürriyet mahallelerine sağlık merkezi kazandırılmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker'den İnönü'ye Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement