Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'ten güzel haber! Bilinci açıldı, konuşulanlara cevap veriyor - Son Dakika
Güncel

Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'ten güzel haber! Bilinci açıldı, konuşulanlara cevap veriyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde süren tedavisinden güzel haber geldi. 73 gündür tedavi gören Böcek'in bilincinin açıldığı ve konuşulanlara cevap verdiği belirtildi.

29.10.2020 00:32  Güncelleme: 01:20

Gazeteci Gürkan Hacır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili sevindiren açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından bilgilendirmede bulunan gazeteci Gürkan Hacır; "Antalya'dan bir mucize yükseliyor. Kovid-19 la mücadelede sembolleşen isim, sevgili ağabeyim @BocekMuhittin in bilinci tamamen açıldı. Konuşulanları duyuyor kısa cevaplar veriyor. Akdeniz Üniversitesi'nin harika yoğun bakım ekibi "Koca Yörüğü" hayata döndürüyor" dedi.

Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'ten güzel haber! Bilinci açıldı, konuşulanlara cevap veriyor

NE OLMUŞTU?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu.

Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'e solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı.

2 aydır hastanede tedavi gören Muhittin Böcek, yaklaşık üç haftadır kısmi zamanlı olarak uyandırılmaya başlandığı ifade edilmişti.

Korona tedavisi gören Muhittin Böcek\'ten güzel haber! Bilinci açıldı, konuşulanlara cevap veriyor

Son Dakika Güncel Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'ten güzel haber! Bilinci açıldı, konuşulanlara cevap veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tostcu: Iyi zayıflamıştır patates olmuş oturmaktan 0 5 Yanıtla
    07kuzey: Darısı başına!!!! 0 0
  • MMS: Allah acil şifalar versin Muhittin bey ve onun durumunda olan herkese biran önce bu salgın sona erer inşaallah. Hastalıkta ve memleket meselelerinde partilerüstü olgunluk ve erdeme ulaşmamız gerek artık. Allah sağlık sıhhat versin, başta ailesine sonra ülkemize bağışlasın. 4 0 Yanıtla
  • Rıza POLAT: Dualarımız seninle güzel insan. 3 0 Yanıtla

Advertisement