Köpeği Ezen O Sürücü Bulundu (3) - Son Dakika
Güncel

Köpeği Ezen O Sürücü Bulundu (3)

Köpeği Ezen O Sürücü Bulundu (3)

YARGILANMASI İÇİN BİMER'E DİLEKÇEAntalya'da, kullandığı hafif ticari aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne süren, sonra birisinin başının üzerinden geçerek öldürüp kaçan sürücü Erhan Kozan'ın, polisteki ifadesini ardından serbest bırakılmasına hayvanseverler tepki gösterdi.

07.08.2017 16:13

YARGILANMASI İÇİN BİMER'E DİLEKÇE

Antalya'da, kullandığı hafif ticari aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne süren, sonra birisinin başının üzerinden geçerek öldürüp kaçan sürücü Erhan Kozan'ın, polisteki ifadesini ardından serbest bırakılmasına hayvanseverler tepki gösterdi.

Antalya Candostları Koruma Derneği Başkanı Arife Yanık, yaşananları vahşet olarak niteledi ve masum bir hayvana bunu yapan kişinin trafikte kızdığı birine de yapabileceğini savundu. Anayasaya'ya göre Kozan'ın para cezasının yanı sıra, 179 ve 180'inci maddelerine göre yargılanması için BİMER'e dilekçe veren Yanık, "Yasaya göre hayvana zarar veren kişi en yakın kliniğe hayvanı götürmekle yükümlü. Götüremezse kliniğe göndermek zorunda fakat sürücü kasıtlı olarak ezmiş ve bırakıp gitmiştir. Biz savcılık tarafından sorgulanıp ceza alınmasını istiyoruz. Hayvanları öldürmek bu kadar kolay olmamalıydı. Savcılık harekete geçerse sürücüler daha dikkatli olur. Bu işin peşini bırakmayacağız, yargılanmasını istiyoruz. Ölen köpeğin telafisi yok ama gelecek için önlem alınabilir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeği Ezen O Sürücü Bulundu (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement