Konyaspor'da Karapınar Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika
Güncel

Konyaspor'da Karapınar Yeniden Başkanlığa Seçildi

Konyaspor\'da Karapınar Yeniden Başkanlığa Seçildi

Bank Asya Ligi'nden Süper Lig'e Çıkan Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kongresi Gerçekleştirildi. Tek Liste ile Gidilen Seçimlerde Bahattin Karapınar Yeniden Başkan Seçildi. Geçtiğimiz Hafta Yeterli Sayıya Ulaşamadığı İçin Ertelen Konyaspor Olağanüstü Genel Kongresi Mevlana Kültür Merkezi (mkm) Sultan Veled Salonu'nda Yapıldı. Yeterli Delege Sayısına Ulaşılan Kongrede, Divan Kurulu Seçimi Yapıldı. Divan Başkanlığının Seçilmesinin Ardından, Faaliyet ve Mali Tablo Raporları Okunarak İbraz Edildi. Delegelere Söz Verilmesi Sırasında, Bazı Delegeler Arasında Sözlü Tartışmalar Yaşandı. Kongre Sonrası Seçimlere Geçildi. Tek Liste ile Gidilen ve 850 Delegeden 130' Unun Katıldığı Seçimlerde Bahattin Karapınar Tarafından Sunulan Liste Oy Birliği ile Kabul Edildi.

20.06.2010 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya Ligi'nden Süper Lig'e çıkan Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Bahattin Karapınar yeniden başkan seçildi. Geçtiğimiz hafta yeterli sayıya ulaşamadığı için ertelen Konyaspor Olağanüstü Genel Kongresi Mevlana Kültür Merkezi (MKM) Sultan Veled Salonu'nda yapıldı. Yeterli delege sayısına ulaşılan kongrede, Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Başkanlığının seçilmesinin ardından, faaliyet ve mali tablo raporları okunarak ibraz edildi. Delegelere söz verilmesi sırasında, bazı delegeler arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Kongre sonrası seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen ve 850 delegeden 130' unun katıldığı seçimlerde Bahattin Karapınar tarafından sunulan liste oy birliği ile kabul edildi.

"KONYASPOR'DA KALİTE HER YÖNDE DAHA DA YÜKSELECEK"

Konyaspor Kulup Başkanı Bahattin Karapınar kongrede yaptığı konuşmada, "Yaklaşık bir yıldır tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla çok büyük gayretler gösterdik. Takdiri tüm Konyalıları verdiğini biliyorum"dedi. 6 yıldır Konyaspor'un ayakta tutan kurumun herkes tarafından bilindiğine dikkat çeken Karapınar, "Bu yıl Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek takımımıza çok büyük destek verdi. Bu kadar destek veren başkana asla laf söyletmem. Şampiyonluk yolunda, emeği geçen herkese, valimize emniyet müdürlerimize eski başkanlarımız tarftarlarımıza bize sonsuz dualar eden Konyaspor ailesine teşekkür ediyorum"dedi. Konyaspor Kulup Başkanı Bahattin Karapınar, "Konyaspor da kalite her yönde yükselecek, buna söz veriyorum. Geçmişte itibar kaybetmis büyük travma yaşamış bir takım olan Konyaspor'da üzülerek söylüyorum dışarda itibar kaybetmis,Konyaspormuzu şampiyonluğa getirdik. Eski yeni baskanları ve taraftarları ile Konyaspor'u futbol şehri haline getireceğiz."diye konuştu.

Kongrede oy birliği ile başkanlığa seçilen Bahattin Karapınar'ın yönetim kurulu üyeleri ise şu şekilde oluştu: 'Bahattin Karapınar, Harun Aydın, Fethi Büyükbalta, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar, Mehmet Soylu, Kamil Akkanak, Davut Uslu, Hüseyin Bulmaz, İlker Özkan, Hüseyin Tosunoğlu, Mehmet Uvat, Ali Kaya, Hüseyin Polat, İbrahim Türmen, Hakkı Teke, Doç. Dr. Niyazi Görmüş, Fuat Kaya, Alper Güçlü, Mehmet Orhan.

Yedek Liste: Hüseyin Çevik, Bahri Karapınar, Ahmet Sağ, Erol Ilgaz, Muammer Ünal, Ömerül Faruk Özer, Mustafa Sabri Ak, Necati Sametoğlu, Ahmet Poçan, Muzaffer Çoban, Emin Hakan Sözen, Erdal Küçükşehir, Ali Tolgay, Kadir Kara, Mustafa Torun, Muammer Sefa Ortaç, Fevzi Tezcan, Muzaffer Altıntaş, Abdullah İnce, Vahdi Karacoğlu, İsmail Alemdar',

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konyaspor'da Karapınar Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement