Konya'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Karne Heyecanı

Konya\'da Karne Heyecanı

Konya’da, 444 bin 398 öğrenci yarıyıl tatiline başlarken, Konya Valisi Muammer Erol ile Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy karne heyecanına ortak oldu.

24.01.2014 14:10

Konya'da, 444 bin 398 öğrenci yarıyıl tatiline başlarken, Konya Valisi Muammer Erol ile Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy karne heyecanına ortak oldu.

2013 - 2014 Eğitim ve Öğretim Yılı yarıyıl sonu karne dağıtım töreni merkez Karatay ilçesi Mustafa Aydın İlkokulu'nda törenle yapıldı. Konya Valisi Muammer Erol ile Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ve diğer ilgililerin katıldığı törende 1. sınıflar ziyaret edilerek öğrencilere karne verildi.

Vali Erol öğrencilerle aynı sıraya oturarak yaptığı açıklamada, iyi tatiller diledi. Erol, "Çocuklarımızı tebrik ediyoruz, hepsinin karnesi çok iyi. Öğretmenleri ve velilerimizi de tebrik ederim. Öğrencilerimiz bu yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirip ikinci döneme okula daha başarılı sonuçlar için gelecekler. Herkese iyi tatiller diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise, il genelinde bin 678 okulda eğitim gören 444 bin 398 öğrencinin 22 bin 803 öğretmenle birlikte tatile çıktığını söyledi. Gürsoy, öğrenci ve velilere de bazı uyarılarda bulunarak, "Öğretmen ve yöneticilerimizi gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Özellikle velilerimize bir hatırlatmada bulunmak istiyorum, bütün öğrencilerimiz bizimdir. Hiçbir öğrencimiz karnelerden notlardan daha değersiz değil. Bazı öğrencilerimiz notları çok iyi olmayabilir. Ama bu eğitim süreç işi olduğu için bu dönemde eksik olanları inşallah öğrencilerimiz ikinci dönemde tamamlayacaklar. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirirken bunları abartmayalım. Başarısız öğrencileri de asla yargılamayalım, eksik yönlerinin tamamlanmasıyla ilgili motive ederek gayret gösterelim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement