Konsey Genel Kurula Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Konsey Genel Kurula Hazırlanıyor

Konsey Genel Kurula Hazırlanıyor

Esenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Komisyon Üyeleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

08.01.2013 10:29

Kent vizyonunun geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması amacıyla yılda 2 kez yapılan Esenler Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu öncesinde Esenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Komisyon Üyeleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Esenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun 26 Aralık 2012 tarihinde yaptığı toplantıda aldığı kararın ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri bu kez Kent Konseyi Komisyon Üyeleriyle bir araya geldi. Esenler Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Komisyon Üyeleri ortak toplantısı, Esenler Kent Konseyi Başkanı Ömer Çetinkaya'nın başkanlığında yapıldı. Toplantıya; Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Komisyon Üyeleri katıldı. Esenler Kent Konseyi'nin bir şehir için çok önemli işlevleri olduğunu vurgulayan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenler Konseyi Başkanı Ömer Çetinkaya, Kent Konseyinin kente vizyon katmak, kentin ufkunu açmak ve kente sürdürülebilir bir katkı sağlanması doğrultusunda ciddi görev ve sorumlulukları olduğunu belirtti. Kent Konseyi üyelerinin ilçedeki kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi edinmesinin gerekli olduğunu belirten Çetinkaya, üyelerin kendi alanlarında ürettikleri çalışmaları Esenler Kent Konseyi'ne sunmalarının önemli olduğunu belirtti.

Kent Konseyi Komisyon üyelerinden kendi aralarında komisyon başkanlarını belirlemelerini isteyen Çetinkaya, her bir komisyonun yapacağı çalışmaları da rapor olarak Esenler Kent Konseyi Genel Kurulu'na sunmalarını istedi. Kent Konseyi'nin bir usul geliştirmesinin gerekli olduğunu ifade eden Çetinkaya, eleştirel değil çözümsel bir yaklaşımın daha doğru olduğunu vurguladı.

Çetinkaya'nın Kent Konseyi üyelerinin sorularını cevaplamasının ardından Esenler Kent Konseyi Genel Kurulu'nun önümüzdeki günlerde yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konsey Genel Kurula Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement