Kongrenin Galibi Mavi Liste - Son Dakika
Güncel

Kongrenin Galibi Mavi Liste

Kongrenin Galibi Mavi Liste

Makine Mühendisleri'nin galibi "Mavi Liste" oldu.

17.01.2012 08:16

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin Olağan Kongresi, hafta sonu ile şube binasında gerçekleşti. Sakarya'dan da 400 civarında makine mühendisinin oy kullandığı kongreni galibi Demokrat Makine Mühendisleri (Mavi Liste) oldu.

217 OY FARKLA

Kocaeli TMMOB Makine Mühendisleri Odası'nda 1979 üyenin katılımı (%40 katılım) ile gerçekleşen kongrede; Üst kurul delegeliklerinde Nedim Kara'nın başkan adayı olduğu Demokrat Makine Mühendisleri Listesi (Mavi) 993 oy, Tuncay Şengöz'ün başkan adayı olduğu Marmara Mühendisler Birliği Listesi (Sarı) 776 oy ve Naci Döveci'nin başkan adayı olduğu Demokrat Mühendisler listesi (Kırmızı) 136 oy aldı.

LİSTEDE 1 SAKARYALI

Kongrede Demokrat Makine Mühendisleri Listesi (Mavi): "Nedim Kara 1014, A.ilhan Düzgün 999, Hasan Yitim 980, Ünal Özmural 962, Özgür Öktem 954, Soner Biçer 961 ve Emrah Aydemir 929" oy aldı. Üç Sakaryalı'nın Yönetim için yarıştığı kongrede; Sakarya'dan Mavi liste Adayı A. İlhan Düzgün 999 oy alırken, Sari Listedeki Kemal Çakır 788 ve Doğan Çatalbaş'ta 763 oy alarak, liste dışında kaldı.

DELEGASYONU LİSTESİ

Genel Merkez Delegasyonu Listesine Sakarya'dan mavi listeden asillerde A. İlhan Düzgün, Mustafa Demir, Vedat Dedeoğlu, Orhan Demir, Murat Konuk, Salim Aydın, Gaye Reel, Ahmet Çetin, Sami Toksöz". Yedek Üye olarak ta; " Yüksel Avşar, Yrd. Doç. Dr. Semra Boran, M. Turan Erdemli, Doç. Dr. H. Serhad Soyhan, Murat Akın" seçildi.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Sakaryalı Yönetimde devam eden A. İlhan Düzgün secim sonrası yaptığı açıklamasında; "Çok listeli ve katılımı yüksek bir secim oldu. Genel kurul surecinin muhalefet tarafından daha etkin kullanılması ve yapılacakların burada anlatılması sonrasında seçimlere gidilseydi daha iyi birbirimizi anlardık. Secim bitti yasam devam ediyor kazananıyla kaybedeniyle odaya vereceklerini paye beklemeden verebilecek üyelerimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kongrenin Galibi Mavi Liste - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement