Kışanak Vatandaşı Dinledi - Son Dakika
Güncel

Kışanak Vatandaşı Dinledi

Kışanak Vatandaşı Dinledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, ilçe belediye eş başkanları ile Canlı Hayvan Borsası'nda yurttaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

04.08.2014 21:29

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Büyükşehir Meclis üyeleri, Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı M. Ali Aydın, DBP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt ile birlikte Canlı Hayvan Borsası'nı ziyaret edip, esnaf ve yurttaşın sorunlarını dinledi.

Hayvan borsasında yapılan esnaf ziyaretinde yurttaşların sorunları dinleyen Kışanak, dile getirilen ulaşım sıkıntılarının en yakın zamanda çözüleceğini belirterek, belediye otobüs güzergahlarının yeniden yapılandırılıp halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Kışanak ve beraberindekiler daha sonra Çarıklı mahallesi esnafını ziyaret ederek Halkların Demokratik Partisi (HDP) Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın 8 Ağustos'ta Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda yapacağı mitinge davet edip, cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kışanak Vatandaşı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement