Kırkağaç'ta Zeytin Hırsızlığına Karşı Jandarma Tedbir Aldı - Son Dakika
Güncel

Kırkağaç'ta Zeytin Hırsızlığına Karşı Jandarma Tedbir Aldı

Kırkağaç\'ta Zeytin Hırsızlığına Karşı Jandarma Tedbir Aldı

Kırkağaç ilçesinde zeytin hasadının başlamasıyla birlikte hırsızlık olaylarının artması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede önleyici kolluk hizmeti gerçekleştiriyor. Jandarma komando timleri, zeytinliklerde devriye gezerken, gece görüş cihazları ve termal kameralarla 24 saat boyunca gözetleme yapıyor. Son olarak, bir tarladaki zeytinleri çalan 4 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı ve çalınan ürünler sahibine teslim edildi.

19.10.2023 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde zeytin hasadının başlaması ile hırsızlık olaylarına karşı tedbir alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede devriye geziyor. Jandarma komando timleri, 24 saat önleyici kolluk hizmeti gerçekleştiriliyor.

Kırkağaç'ta hasat sürecinin başlaması ile hırsızlık olaylarına karşı önlemler artırıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zeytinliklerde görev yapmaya başladı. Jandarma asayiş birimleri, devriye faaliyetleriyle bölgeyi kontrol ederken, alınması gereken bireysel tedbirler hakkında da vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyor. Kontrollerin yanı sıra hırsızlık faaliyetlerine karşı gece görüş cihazları, termal kameralar ile 24 saat boyunca gözetleme yapıldığı da bildirildi.

Öte yandan, bu kapsamda dün Kırkağaç ilçesindeki bir tarladaki zeytinleri çalan ve suçüstü yakalanan 4 şüphelinin gözaltına alındığı, ele geçirilen ürünlerin ise sahibine teslim edildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkağaç'ta Zeytin Hırsızlığına Karşı Jandarma Tedbir Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement