Kılıçdaroğlu'nun Recep Dedeyi Ziyaretinde Sevindirecek Haber - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Recep Dedeyi Ziyaretinde Sevindirecek Haber

Kemal Kılıçdaroğlu, yırtık ayakkabısıyla Türkiye'yi ağlatan Recep Gökçe'yi ziyaret etti. Belediye başkanı Gökçe'nin evini Evim Şahane programının yenileyeceğini söyledi.

05.12.2014 13:20  Güncelleme: 14:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında oğlu Tezcan Gökçe'yi kaybeden ve yırtık lastik ayakkabısıyla gündeme gelen Recep Gökçe ve yine madende hayatını kaybeden Mehmet Tokat'ın ailesini ziyaret etti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Maden faciasında hayatını kaybeden ve bugün defnedilecek olan 5 işçinin cenaze törenine katılmak üzere Ermenek'e gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, namaz öncesi helikopterle Kazancı beldesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak madende hayatını kaybeden Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe ve annesi Ayşe Gökçe'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, başsağlığı diledi.

"EVİ YENİLECEK"

Recep dedeye hediye veren Kılıçdaroğlu, bir isteği olup olmadığını sordu. Ziyarette Kazancı Belediye Başkanı Uğuz Tekin de, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, Recep dedenin evinin özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve evlerde yenileme çalışmaları yapan program tarafından yeniden düzenleneceğini söyledi.

TOKAT AİLESİNİ UNUTMADI

Kılıçdaroğlu daha sonra madende hayatını kaybeden işçilerden Mehmet Tokat'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tokat'ın yakınları ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, ölen madencinin oğlu Hasan Tokat'la ilgilendi. Kılıçdaroğlu, her iki ziyarette de çeşitli hediyeler verdi.

ZİYARET ÖNCESİ HUMMALI ÇALIŞMA

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Recep dedenin evine gelmeden önce çamurlu olan evin önüne belediye ekipleri tarafından mucur döküldü.

Kılıçdaroğlu\'nun Recep Dedeyi Ziyaretinde Sevindirecek Haber
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Recep Dedeyi Ziyaretinde Sevindirecek Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • osman: hayatınız palavra cehennem partisi 16 28 Yanıtla
  • lastik ayakkabı: Lastik verenler burada yorum yazmasın şerefsizler 28 11 Yanıtla
  • Mertoglu: Reklam kokan hareketler! 18 21 Yanıtla
  • DELİ MANİSALI: SIRF REKLAMSIN REKLAM. 14 20 Yanıtla
  • Muhammet: Kendin neden yenilemiyorsunda başkasına yıkıyorsunuz aman CEBİNİZDEN PARA ÇIKMASI SADECE GİRSİN sizi nankörler başkalarının üzerinden prim yapmaya ne kadar meraklısınız hepiniz aynısınız 13 17 Yanıtla
  • Herseyyalan: Sende karalastikmi götürdün.bosuna gitmezsin oraya şimdi firsatcilik zamanın geldi.. 12 17 Yanıtla
  • karagül: Allah yardımcısı olsun bu insanların 28 0 Yanıtla
  • Hüseyin şimşek: Evini altın kaplama yapsanızda kederini dindiremessiniz 20 0 Yanıtla
  • MERDO: UTANMAK YOK SİYASİLERDE BAKIN HALK NE DURUMDA. ÇOCUKLAR YOKSUL KÖYDE BU SEFER BABASIZ DAHA KÖTÜ BİR HAYAT BEKLİYOR. EY SİYASİLER BİRAZ İNSANSANIZ ŞU ANADOLU MÜSLÜMAN HALKI BİRAZ KALKINDIRIRSINIZ. İŞ AŞ EKMEK YOK. OKUL SANAYİ YOK ELEKTRİK SU YOK. DOĞALGAZ GELSİN GELİR ARTSIN ÇALIŞIN. 0 0 Yanıtla

Advertisement