KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı - Son Dakika
Güncel

KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı. Ankara-İstanbul Anadolu Otoyolu ile Gümüşova-Gölyaka kavşağı arasındaki çalışmalar nedeniyle trafiğin kontrollü olarak verileceği belirtilirken, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve KGM'nin sosyal medya hesaplarından yapılacak bilgilendirmelere riayet etmeleri gerektiği vurgulandı. Çalışmaların KGM'nin 2023 yılı çalışma sezonu kapsamında gerçekleştirildiği ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yolculuğa erişmesinin hedeflendiği ifade edildi.

16.07.2023 14:56

KGM'den Ankara- İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı

KARAYOLLARI Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı.

KGM'den yapılan yazılı açıklamada, Ankara-İstanbul Anadolu Otoyolu ile Gümüşova-Gölyaka kavşağı arasındaki çalışmalar nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceği belirtildi. Yolun, 21 Temmuz saat 17.00'de trafiğe tamamıyla açılacağı ifade edildi. Açıklamada ayrıca sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve KGM'nin sosyal medya hesaplarından yapılacak bilgilendirmelere riayet etmeleri gerektiği vurgulanarak, çalışmaların KGM'nin 2023 yılı çalışma sezonu kapsamında gerçekleştirildi, çalışmalarla vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yolculuğa erişmesinin hedeflendiği kaydedildi. (DHA)

KGM\'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement