Kaza Anı MOBESE'de - Son Dakika
Güncel

Kaza Anı MOBESE'de

Kaza Anı MOBESE\'de

Kavşakta Meydana Gelen Kazada Minibüsün Çarptığı Halk Otobüsü Devrildi.

30.03.2011 15:02

SİVİL POLİS , OTOBÜSÜN CAMLARINI KIRDI VE VATANDAŞLARIN DA YARDIMI İLE YARALILARIN KISA SÜREDE ÇIKARILARAK HASTANELERE KAVUŞTURULMASINI SAĞLADI.

MİNİBÜSÜN ÇARPTIĞI HALK OTOBÜSÜ YAN YATTI, CAN PAZARI YAŞANDI

ERZURUM'un Abdurrahman Gazi kavşağında meydana gelen kazada minibüsün çarpması sonucu yan yatan özel halk otobüsünde can pazarı yaşandı. Kaza anı MOBESE kameralarına saniye saniye kaydedilirken otobüste bulunan 16 kişiden 10'u yaralandı. Kazaya tanık olan Polis memuru Erdem Yatanaslan, otobüsün camlarını kırdı ve vatandaşların da yardımı ile yaralıların kısa sürede çıkarılarak hastanelere kavuşturulmasını sağladı.

Trafik kazası bugün (30 Mart) saat 11.00 sıralarında Güney Çevre Yolu üzerindeki Veyis Efendi Mahallesi Beşiktaş Caddesi üzerinde bulunan Abdurrahman Gazi kavşağında meydana geldi. Yunusemre Mahallesinden Mahallebaşı semtine yolcu taşıyan Ahmet Bayramoğlu yönetimindeki 25 H 0115 plakalı Özel Halk Otobüsüne kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Özkan Karakurt yönetimindeki 34 TT 809 plakalı minibüs arkadan çarptı. Çarpma sonucu halk otobüsü yan yatarak sürüklendi. Otobosün içinde bulunan 16 kişiden 10'u yaralandı. Ağlaşan ve yardım isteyen yolcuların imdadına bu sırada yaya olarak devriye gezen Toplum Destekli Polis olarak görev yapan Erden Yatanaslan yetişti. Otobüsün ön camını kırıp içeri giren polis memuru Yatanaslan, vatandaşların da yardımı ile önce çocuk ve kadınları çıkardı. Bu sırada kazayı haber veren Polis Memuru Ender Yatanaslan, telsizle ambulans gönderilmesini istedi. Otobüsten çıkarılan 10 yaralı Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öte yandan kazanın şokunu uzun bir süre atamayan yolculardan 74 yaşındaki Mehmet Cemil Kızıltaş, "Yunusemre'den Mahallebaşı'na gidiyorduk. Otobüs şoförünün hemen arkasındaki koltukta oturuyordum. Minibüsün çarpması ile otobüs yan yattı. Otobüsteki herkes ağlıyordu. Kabus dolu dakikalar geçirdik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Anı MOBESE'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement