Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ öğrencileriyle buluştu - Son Dakika
Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ öğrencileriyle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ öğrencileriyle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşarak gençlerin taleplerini dinledi. Büyükkılıç, gençlere dijital bağımlılık konusunda tavsiyelerde bulundu ve şehrin geleceğini gençlerin şekillendirmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, gençlere Çanakkale gezisi sözü verdi.

12.03.2024 15:32  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "ÜniAK Kampüs Buluşmaları" kapsamında Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) öğrencilerle buluştu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ERÜ İlahiyat Fakültesi'ndeki buluşmaya katılan Büyükkılıç, gençlerin taleplerini ve sorularını dinledi.

Öğrencilerin sesi olmaya çalıştıklarını belirten Büyükkılıç, gençlere dijital bağımlılık ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kentte hayata geçen hizmetlerle ilgili bilgi veren Büyükkılıç, şunları kaydetti.

"Şehrimizi her yönüyle geleceğe hazırlama yarışı içerisindeyiz. Ama bu yarışta en çok rol alması gerekenler sizlersiniz. Kayseri, 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanı aldı. Bizim bunu geliştirmemiz lazım. Bunu pekiştirmemiz lazım. Sadece spor şehri olmaktan öte sporun başkenti olma konumuna gelmemiz lazım."

Büyükkılıç, gençlere Çanakkale gezisi sözü de verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ öğrencileriyle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement