Katip Çelebi Rektöründen Başkan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Katip Çelebi Rektöründen Başkan Arslan'a Ziyaret

Katip Çelebi Rektöründen Başkan Arslan\'a Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Galip Akhan'ı makamında kabul etti.

08.08.2014 09:30  Güncelleme: 09:32

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ile makamında bir araya geldi. Sohpet havasında geçen ziyarette Katip Çelebi Üniversitesi'nin son durumu başta olmak üzere güncel birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Üniversitenin Çiğli'de kurulmuş olmasından oldukça memnun olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Akhan, gençliğin burayı tercih etmesinde belediye olarak yapılacak çalışmaların da çok önemli olduğuna dikkat çekti. Üniversitelerin bulundukları kentin gelişimine ve değişimine katkılarının önemli olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Akhan, "Eğitim olanaklarının iyi olduğu şehirler, kentler her zaman caziptir ve seçilendir. Üniversitemizin de Çiğli'nin sosyo ekonomik yapısına katkıları büyük olacaktır. Her alanda olduğu gibi belediye ile de ortaklıklar geliştirmek, ihtiyacımız olan konularda birbirimize destek sunmak istiyoruz" dedi.

Eğitim adına ne gerekiyorsa dün olduğu gibi bugün de katkı sunacaklarını belirten Başkan Hasan Arslan, Katip Çelebi Üniversitesi'nin de Çiğli adına büyük bir kazanım olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Çiğli'de bir üniversite olması demek, sosyal ve toplumsal alanda birçok şeyin değişmesi ve o ilçenin gelişerek büyümesi demektir. Çok şanslıyız ki böyle başarılı çalışmalar yürütecek bir üniversitemiz var. Bundan sonra da ortaklık gerektiren çalışmalar için belediye olarak bizden ne isteniyorsa yaparız. Gençlerimizin eğitimi her şeyden çok daha önemlidir. Onlar üniversiteyi tercih ederken dolaylı olarak Çiğli'yi tercih etmiş olacaklar. Bizim istediğimiz de budur."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Katip Çelebi Rektöründen Başkan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement