Cansu Kaya'nın Katil Zanlısının Facebook Hesabını Hacklediler - Son Dakika
Güncel

Cansu Kaya'nın Katil Zanlısının Facebook Hesabını Hacklediler

Cansu Kaya\'nın Katil Zanlısının Facebook Hesabını Hacklediler

Sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan zanlılardan birinin sosyal medya hesabı hacklendi.

20.06.2015 11:34  Güncelleme: 12:01

Muğla'nın Ortaca ilçesinde sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin sosyal medya hesabı hacklendi.

PROFİL İSMİNİ DEĞİŞTİRDİLER

Profil ismi "Poyraz Şerefsizdir Çalhan" olarak değiştirilen sosyal paylaşım sitesi profilinde yayınlanan açıklama yazası ise şu şekilde;

"Şehit Fırat Çakıroğlu Hack Team olarak bundan sonra her ne kadar ahlaksız namusuz şerefsiz kadın ve Türk düşmanı varsa karşısında bizi bulacaktır. Böyle profillere el koyacağız adres tel numara vs vs kamuoyu ile Paylaşacağız ve umarız gerekenler yapılacaktır. Tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK'lılar,Türk ve Atatürk düşmanları, çocuklara yan gözle bakan sapıklar korkun bizden! Türk ırkı sağ olsun, tanrı Türk'ü korusun. Şehit Fırat Çakıroğlu Hack Team"

İTİRAF ETMİŞLERDİ

Ortaca'ya bağlı Daylan Mahallesi'nde kaybolduktan 3 gün sonra Dalyan Kanalı'nda ölü bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Poyraz Çalhan (25) ve Necati Demir'in (25) suçlarını itiraf etmişti. Açıklanan otopsi raporunda zanlılara ait meni izlerine rastlandığı belirtildi. Cansu'nun tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürüldüğü ve daha sonra kanala atıldığı belirlendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cansu Kaya'nın Katil Zanlısının Facebook Hesabını Hacklediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement