KARYEK Fotoğrafçıları Karacabey'in Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

KARYEK Fotoğrafçıları Karacabey'in Gururu Oldu

KARYEK Fotoğrafçıları Karacabey\'in Gururu Oldu

Sosyal ve kültürel belediyecilik faaliyetleri adına birbirinden eşsiz projelere imza atan Karacabey Belediyesi, bu kez de KARYEK- Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerinin kazandığı birincilik ödülünün gururunu yaşadı.

09.03.2016 16:19  Güncelleme: 16:23

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz hafta Karacabey Belediyesi KARYEK- Fotoğrafçılık Kursu kursiyerlerinin, Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği (TODAB) "Tarım ve Tohum" Fotoğraf Yarışması'nda kazandıkları birinciliğin, tüm fotoğraf gönüllüsü Karacabeyliler adına gurur vesilesi olduğuna vurgu yaparak; "Kültürel, sanatsal ve sosyal aktiviteler, modern ve çağdaş belediyeciliğimizin asli unsurlarıdır. Bu unsurlar sayesinde, özlenen ekonomik başarılara imza atılabileceğine inanıyoruz" dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren, kültürel ve sosyal aktivite konularındaki eksikliğe el atıp, yaklaşık iki yıl önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nü kurduklarını anımsatarak, bu alanda gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan da tüm Karacabeylilerin büyük memnuniyet duyduklarını aktaran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; "Kültür ve sanat bir milletin can damarıdır. 'Müreffeh ve Modern Karacabey' hedefimiz için kültürel ve sosyal faaliyetlere verdiğimiz destek, artarak sürdürülecektir" dedi.

"Müreffeh ve Mutlu İnsanların Yaşadığı Bir Karacabey İçin Çalışıyoruz"

Başkan Ali Özkan, geçtiğimiz hafta Karacabey Belediyesi KARYEK-Fotoğrafçılık Kursu kursiyerlerinin, Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği (TODAB) "Tarım ve Tohum" Fotoğraf Yarışması'nda kazandıkları birinciliğin, tüm fotoğraf gönüllüsü Karacabeyliler adına gurur vesilesi olduğuna vurgu yaptı.

Belediye olarak, kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerine değinen Özkan; "Kültürel, sanatsal ve sosyal aktiviteler, modern ve çağdaş belediyeciliğimizin asli unsurlarıdır. Bu unsurlar sayesinde, özlenen ekonomik başarılara imza atılabileceğine inanıyoruz. Müreffeh ve mutlu insanların yaşadığı bir Karacabey için belediyemiz çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

Yarışmaya 'EKİP6' Damga Vurdu

Öte yandan, birbirinden eşsiz başarılı çalışmalara imza atan Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği (TODAB) "Tarım ve Tohum" Fotoğraf Yarışması'na, Karacabey Belediyesi KARYEK kursiyerlerinin 'EKİP6' ismi ile katıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre; Nadi Kapçak, Telin Şahin Bilgin, Hüseyin Bilgin, Ercüment Mestan, Seval Ekim ve Orkun Kondur' dan oluşan EKİP6 üyeleri arasında, Nadi Kapçak'a ait fotoğrafın birincilik ödülünü kazandığı bilgisine de yer verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KARYEK Fotoğrafçıları Karacabey'in Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement