Kartepe Belediyesi'nden İkizlere Hoşgeldin - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nden İkizlere Hoşgeldin

Kartepe Belediyesi\'nden İkizlere Hoşgeldin

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında ilçede yeni doğmuş bebeklerin ailelerine hoş geldin ziyaretlerine kesintisiz olarak devam ediyor.

14.12.2016 10:46

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen "Hoş Geldin Bebek" projesi ile Kartepe'de hayata merhaba diyen bebeklere hoş geldin, ailelere de göz aydınlığı dileyerek Kartepelilerin mutluluklarına ortak olunuyor. Türk Milleti'nin komşuluk ve yardımlaşma kültüründen hareketle başlatılan proje kapsamında devam eden yeni doğan bebek ziyaretleri ailelerin de takdirini topluyor.

Devletimizin şefkatini hanemizde hissediyoruz

Kartepe Belediyesi son ziyaretini, Emekevler Mahallesi sakinlerinden Murat ve Türkan Bilgin çiftinin 25 Kasımda dünyaya gelen ikiz bebeklerine gerçekleştirdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ikiz bebeklerine Serra ve Berra isimlerini veren çifte Başkan Hüseyin Üzülmez'in hayırlı olsun dileklerini ileterek, çocuklar için Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı bebek bakım seti hediyelerini de takdim etti. Ev sahipliği yapan ikizlerin annesi Türkan Bilgin, "Allahıma bin şükür olsun ki yavrularımı sağlıkla kucağıma alabilmeyi nasip etti. İnsanların birbirinden uzaklaştığı günlerde, belediyemiz sevgi ve şefkatle kapımıza kadar geliyor. Bu bizim özümüz, kültürümüz. Kültürümüzü yaşatmayı devam ettirdiği için Sn. Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Devletimizin sıcaklığını hanemize kadar taşıyorsunuz. Sizlerden ve Başkanımızdan Allah razı olsun." Diyerek duygularını paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nden İkizlere Hoşgeldin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement