Kardeşine Vedası Yürekleri Sızlattı - Son Dakika
Güncel

Kardeşine Vedası Yürekleri Sızlattı

Kardeşine Vedası Yürekleri Sızlattı

Konya'daki Kazada Ölenlerden Beşinin Cenazesi Gemlik'te Toprağa Verildi.

01.03.2011 15:33

KAZADA ÖLENLERDEN 5'NİN CENAZESİ GEMLİK'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa'nın Gemlik İlçesinde yaşayan ve Konya'da geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 7 kişiden Davut Altay (51), çocukları Şehmuz (25) ve Murat Altay (17), ile arkadaşları Ahmet Salman (34) ve Nasuh Depeli'nin cenazeleri, gözyaşları içinde toprağa verildi. Nasuh Tepeli'nin ablası İsmihan Taşkıran kardeşine vedası yürekleri sızlattı.

Gemlik İlçesi'nden asker götürmek ve Mevlana Türbesini ziyaret etmek için Konya'ya, Davut Altay idaresindeki 16 ZN 540 plakalı minibüsle giden 10 kişi, dönüşte Ahmet Sevinç (30) yönetimindeki 45 SH 521 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü 9 çocuk babası Davut Altay, araçta bulunan oğulları Şehmuz ve Murat Altay ile Ahmet Salman (34), Sinan Köş (37), Nasuh Depeli ve Murat Mutlu yaşamlarını yitirirken, Ercan Köse, Ersan Köse ve Ahmet Dikmen yaralandı. Yaralılar Konya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, kazada ölen 7 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Sinan Köse'nin cenazesi Zonguldak'a, Murat Mutlu'nun cenazesi Erzurum'a gönderilirken, diğer 5 kişinin cenazeleri ise Gemlik İlçesi'ne getirildi.

Davut Altay, çocukları Şehmuz ve Murat Altay, Ahmet Sağlam ve Nasuh Depeli'nin cenazeleri bugün Gemlik'te Çarşı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Gemlik ilçe Kaymakamı Bilal Çelik'in de katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel sel olurken, İsmihan Taşkıran'ın sandalye üzerine çıkarak, kardeşi Nasuh Tepeli'nin tabutuna sarılmaya çalışarak veda etmesi, herkesi duygulandırdı. Cenazeler, kılınan öğle namazının ardından Gemlik Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardeşine Vedası Yürekleri Sızlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement