Karate Şampiyonası sona erdi - Son Dakika
Güncel

Karate Şampiyonası sona erdi

Karate Şampiyonası sona erdi

Şanlıurfa'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Yarı Final Karate müsabakaları sona erdi.

20.03.2015 10:09

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen ve Karaköprü Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda 9 ilin 126 sporcu ile katılımı gösterdiği Anadolu Yıldızlar Yarı Final Karate müsabakaları sona erdi.

Anadolu Yıldızlar Yarı Final Karate Şampiyonası 63 erkek 63 bayan sporcuyla başlayarak bir birinden zorlu müsabakalara sahne oldu. Şanlıurfa Gençlik Spor Karate Takımı'nın da katıldığı şampiyonada Urfa erkek takımı iki altın bir gümüş, bayan takımı ise bir altın iki gümüş ve üç bronz madalya alarak büyük başarı gösterdi.

Öte yandan müsabakalarda Şanlıurfa Karate Takımı takım halinde, ikinci olurken, bayan ekibi ise dördüncülükle şampiyonayı tamamladı. Böylelikle Urfa ekibi 4 – 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak olan Anadolu Final Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Şampiyonada sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, tüm sporculara başarı dilekleriyle başlayan konuşmasında özellikle salon sporlarının ahlaksal değerlere önemini vurguladı.

Yıldız, "Bu tür organizasyonların ilimizde spor olgusunun ve sevginin oluşmasında çok önemli destekleyici unsur olduğunu belirtmek istiyorum. Şanlıurfa artık bir şampiyona kentidir. 4– 5 Nisan arası Kayseri'de yapılacak olan Anadolu yıldızlar Final Ligi'nde Şanlıurfa ekibi olarak iddialıyız" dedi.

Karate İl Temsilcisi Ali Avcı ise "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a organizasyonun buraya alınmasından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlarının ilimize alınması gelecek açısından bizim için büyük önem arz ediyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karate Şampiyonası sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement