Karaman'da kavga: 3 yaralı, 2 gözaltı - Son Dakika
Güncel

Karaman'da kavga: 3 yaralı, 2 gözaltı

Karaman'da çıkan kavgada yaralanan 3 kişiden biri hastaneye bırakılıp kaçan şüpheli ile eşi gözaltına alındı. Yaralıların tedavisi devam ediyor.

22.12.2023 12:40  Güncelleme: 12:46

KARAMAN'da Madenşehri köyü muhtarı Durmuş Ali Demir (43) ile eski kayınpederi Hasan Ali Ersoy (65) arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle, Demir ve Ersoy ile o sırada yanlarında bulunan Yunus Duranel (36) bıçak darbeleriyle yaralandı. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen Döne D.(37) ile eşi Mehmet D.(45) gözaltına alındı. Çift adliyeye sevk edilirken, yaralı 3 kişinin de tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Olay, Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 2271 Sokakta meydana geldi. Durmuş Ali Demir, eski kayınpederi Hasan Ali Ersoy ile telefonla bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından buluşan Demir ve Ersoy arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada Durmuş Ali Demir, Hasan Ali Ersoy ile o sırada yanlarında bulunan Yunus Duranel vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla araçlarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. İhbar üzerine hastane ile olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı 3 kişinin tedavisini sürüyor.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından çalışma başlattı. Ekipler yaptığı çalışmada yaralılardan Demir'i, Döne D.'nin hastaneye bırakıp kaçtığını saptadı. Ardından Döne D. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen eşi Mehmet D., gözaltına alındı. Çift, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Karaman\'da kavga: 3 yaralı, 2 gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'da kavga: 3 yaralı, 2 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement