Karaköprü'de Çok Amaçlı Salon Yapımları - Son Dakika
Güncel

Karaköprü'de Çok Amaçlı Salon Yapımları

Karaköprü\'de Çok Amaçlı Salon Yapımları

Karaköprü Belediyesi tarafından özellikle kırsal kesimlerde hayata geçirilen çok amaçlı salon yapımları sürüyor.

14.07.2015 13:01

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi'ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Sarı Mağara Mahallesi'nde 300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan ve çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temeli atıldı.

Temel atma törenine, İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi, kırsal mahallelere vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Çiftçi, "İlçemizin Sarı Mağara Mahallesi'ndeyiz. Çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temel atma törenindeyiz. Çok kısa bir süre içinde Allah'ın izni ile hep birlikte açılışını yapacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın İnşallah. İlçemize bağlı olan tüm mahallelere vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin onuru içerisindeyiz. Her mahalleye de yetişeceğiz" dedi.

Sarı Mağara Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ise, yapılan hizmetlerden dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti. Öte yandan 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun üç ay gibi kısa bir sürede hizmete açılması planlanıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü'de Çok Amaçlı Salon Yapımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement