Karacabeyli Güreşçiler Başarılara Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Karacabeyli Güreşçiler Başarılara Doymuyor

Karacabeyli Güreşçiler Başarılara Doymuyor

Bursa ve ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Karacabeyli sporcuların, elde ettiği başarılı sonuçlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, sevindirici bir haber de Karacabey Belediyesporlu güreşçilerden geldi.

06.09.2016 15:02  Güncelleme: 15:03

'Sportif Kent Karacabey' hedefi doğrultusunda, Karacabey Belediyesi'nce başta altyapı hamleleri olmak üzere; birbiri ardına yürürlüğe konulan projeler meyvelerini vermeyi sürdürürken, son olarak da Belediyesporlu güreşçilerin elde ettiği başarılar ilçede büyük sevinç yarattı.

Kepsut, İvrindi, Tavşanlı, Çanakkale Getikli ve Bursa Ovaakça'da düzenlenen yağlı güreş etkinliklerinde, ilçe halkının gururu olan ve başarılı dereceler alan Karacabey Belediyesporlu güreşçilerle birlikte, antrenörleri Ali Varol'u kutlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, spora ve özellikle altyapıya verdikleri desteğin tüm branşlar için kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

Yakalanan Başarılar Göğsümüzü Kabartıyor

Sporun diğer tüm gelişmeleri tetikleyici rolü ile kötü alışkanlıklardan toplumun tüm katmanlarını engelleyici rolüne vurgu yaparak, 'Sportif Kent Karacabey' hedefi doğrultusunda atılıma geçildiğinin altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; "Sporun tüm yönlerden gelişime sunduğu tetikleyici rol kadar, suça eğilimi en başından engelleyici rolü de çok önemlidir. Bu cümleden anlaşıldığı üzere, hepimizin bildiği gibi sportif gelişimdeki amaç, hırsızın ve suçlunun, suç işlendikten sonra yakalanması yerine; bu fiilin işlenmeden bataklıkta kurutulmasındaki ana etkenin spor olduğu bilincinin yaygınlaştırılmasıdır. Son yıllarda Karacabey'de, tüm kamuoyunun da haklı olarak takdirini toplayan, sportif branşlar açısından adeta bir çağ değişimi yaşanmaktadır. Ve tüm sportif branşlarda elde edilen başarılı sonuçlar da hepimizin göğsünü kabartmaktadır. Bu vesile ile bizlere bu sevinci yaşatan güreşçilerimize ve diğer tüm dallardaki sporcularımıza, ilçemiz adına teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye ile Ortak Çalışmalarımız Son Derece Verimli

Öte yandan, ilçe sporunda son dönemde yaşanan büyük başarılardan son derece memnun olduğunu dile getiren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Sağlam da yaptığı açıklamada, belediye ile ortaklaşa yürüttükleri çalışmaların son derece verimli olduğuna vurgu yaparak, bunun meyvelerini de bu tip başarılarla almaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabeyli Güreşçiler Başarılara Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement