Kalkan; "Ucuz Siyasete Karnım Tok" - Son Dakika
Güncel

Kalkan; "Ucuz Siyasete Karnım Tok"

Kalkan; "Ucuz Siyasete Karnım Tok"

HEPAR Merkez İlçe Başkanı olan Orhan Kalkan aldığı ani bir kararla ekibi ile birlikte toplu olarak istifasını verdi.

16.01.2013 09:34

Kısa süre önce Alperen Ocakları Manisa İl Başkanlığından ayrılarak HEPAR Merkez İlçe Başkanı olan Orhan Kalkan aldığı ani bir kararla ekibi ile birlikte toplu olarak istifasını verdi. İstifa sebebiyle ilgili açıklamada bulunan Kalkan; "Siyasi oluşumunu ve teşkilatlanmasını henüz yeni yeni tamamlayan Hak ve Eşitlik Partisinde tek bir kişinin bile çok büyük önem arz ettiği bu günlerde Özellikle Manisa İl ve Merkez İlçe teşkilatlanmasında parti içi çekişmelerin yaşanması garip ve üzüntü vericidir. Kaldı ki siyasi çekişmeye, sen ben kavgasına girmeyi gerektirecek her hangi bir güç, makam ve çıkarda söz konusu değildir. İdealist ve ilkeleri olan bir siyasetçi olarak bu ucuz siyaset planlarının içinde yer almak istemediğim için ekibimle birlikte istifa kararımı vermiş bulunmaktayım" dedi.

Kalkan açıklamalarına şöyle devam etti; "Çok kısa bir süre önce malumunuz üzere hak ve eşitlik partisinden şahsıma manisa merkez ilçe başkanlığı görevi teklif edilmiş ben ve dava arkadaşlarım bu görevi seve seve kabul etmiş idik. Görevin şahsıma tebliğ edilmesinin hemen ardından manisa merkezde yönetim kurulumuzu oluşturup derhal kongremizi yaparak hiç zaman kaybetmeden parti çalışmalarına başladık. Hatta kongremizi yaptığımız gün dahi kongreden köprü ve otoyolların özelleştirilmesini protesto etmek için başlatmış olduğumuz imza kampanyasını Manisa halkına duyurmak adına Manolya meydanına inmiştik, şahsım ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarım bu partiye geçerken tek amacımız halkımıza doğru bildiğimiz ve savunduğumuz değerleri aktarabilmekti.

Ancak, siyasi oluşumunu ve teşkilatlanmasını henüz yeni yeni tamamlayan Hak ve Eşitlik partisinde tek bir kişinin bile çok büyük önem arz ettiği bu günlerde parti içi çekişmelerin yaşanması garip ve üzüntü vericidir. Kaldı ki siyasi çekişmeyi sen ben kavgasına girmeyi gerektirecek her hangi bir güç, makam,ve çıkarda söz konusu değildir. Buna rağmen HEPAR Manisa İl Başkanı Aydan Atliya şahsım adına talihsiz iddaalar da bulunmuş ve de halen bulunmaya devam etmektedir.

Şahsımın kendisinin makamında gözümün olduğunu ve de kendisini koltuğundan etmek için çalıştığımı düşünecek kadar koltuk sevdalısı olan Aydan Atliya siyasi partilerde makam ve rütbelerin gelip geçici olduğunu hatırlatmak isterim. Yukarıda belirtmiş olduğum nedenlerden dolayı Şahsım(merkez ilçe başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden) ve yönetim kurulum yönetim kurulu üyeliklerinden vede parti üyeliğinden topluca istifa etmiş bulunuyoruz saygılarımla."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalkan; 'Ucuz Siyasete Karnım Tok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement