Kadın Gözüyle Hayattan Kareler '14 Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler '14 Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler \'14 Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı

Anadolu Hayat Emeklilik'in bu yıl sekizincisini düzenlediği 'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı.

10.01.2014 12:23

Anadolu Hayat Emeklilik'in bu yıl sekizincisini düzenlediği 'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı. Türkiye'nin dört bir yanından kadınların katılabileceği yarışmaya başvurular 12 Mart'a kadar devam edecek.

'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'na ilk düzenlendiği 2007 yılından bu yana 7 binden fazla kadın 32 bini aşkın fotoğrafla katıldı. Kadınların hayata ve dünyaya bakışlarını fotoğraf kareleri ile yansıtacakları bir platform yaratmak amacıyla düzenlenen yarışma Türkiye'nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri haline geldi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında 'Hayata Dair' teması ile düzenlenen yarışmaya 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en fazla 5 adet fotoğrafla katılabiliyor. Bu yılki seçici kurulunda Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nihal Kafalı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Çolak, Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Sonuçları 2 Nisan tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik'in web sayfasında yayınlanacak olan yarışmanın birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü ise 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her esere de 250 TL telif ödenecek. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler İstanbul'daki ve Anadolu'daki çeşitli mekanlarda fotoğrafseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın Gözüyle Hayattan Kareler '14 Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement