İzmir Ege'ye Şehit Ateşi - Son Dakika
Güncel

İzmir Ege'ye Şehit Ateşi

İzmir Ege\'ye Şehit Ateşi

Ege'ye şehit ateşi Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın (30) acı haberi ailesine misafir olarak kaldıkları İzmir'in Torbalı ilçesindeki teyzesi Ayfer Engin'in evinde Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve askeri yetkililer tarafından verildi.

08.01.2016 23:50

Ege'ye şehit ateşi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın (30) acı haberi ailesine misafir olarak kaldıkları İzmir'in Torbalı ilçesindeki teyzesi Ayfer Engin'in evinde Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Acı haberi alan şehidin Muğlalı olan annesi Nilüfer ve emekli polis olan babası Erdal Sağlam, gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan Sağlam çiftine evin önünde hazır bekletilen 112 Acil servis ekibi, gerekli müdahaleyi yaptı. Şehidin teyzesinin Torbalı Mahallesi 5013 sokak'taki evine Türk bayrağı asıldı. Biri iki aylık, diğeri üç yaşındaki iki çocuk babası olan şehit Tolga Sağlam'ın Ankara Özel Hareket Dairesi'nde görevli olduğu ve bir süre önce geçici görevle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gönderildiği öğrenildi. Şehidin Diyarbakır'a giderken Ankara'da öğretmen olan ve iki ay önce doğum için izinli olan eşi Cansu Sağlam ile çocuklarını Antalya'daki kayınpederinin evine bıraktığı da öğrenildi. Aslen Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi, Salkım Köyü'nden olan şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın cenazesinin de burada toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Ege'ye Şehit Ateşi - Son Dakika


Advertisement