İzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

İzmir'in Urla ilçesinde, pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan Dudu Yılmaz cinayetinde, genç kadın ile şüpheli kocasının daha önce ayrılma aşamasına geldikleri ve 4 gün önce barışma kararı aldıkları ortaya çıktı. Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y. olayın ardından kayıplara karışırken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

17.06.2023 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Ayrılma kararı alıp, 4 gün önce barışmışlar

İZMİR - İzmir'in Urla ilçesinde, kaldığı pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kadın ile şüpheli kocasının daha önce ayrılma aşamasına geldikleri ve oturdukları evden ayrıldıkları, 4 gün önce de barışma kararı alarak pansiyonda yaşadıkları öğrenildi.

Olay dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gündür pansiyonda konaklayan Dudu Yılmaz ve eşi R.Y.,'nin odasına gelen görevliler, genç çiftten yanıt alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden polis, odaya girdiğinde Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, Yılmaz'ın cenazesi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y.'nin ise olayın ardından kayıplara karıştığı değerlendirilirken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

Ayrılma kararı alıp 4 gün önce barışmışlar

Öte yandan Dudu Yılmaz'ın daha önce cinayet şüphelisi kocası R.Y.'den ayrılmak istediği, R.Y.'nin ise bu kararı kabul etmeyerek eşinin çalıştığı iş yerine bıçakla geldiği öne sürüldü. Bu süreçte Dudu Yılmaz ile kocasının ayrı yaşama kararı aldığı, bu yüzden evlerindeki eşyaları sattıkları iddia edildi. 4 gün önce yeniden barışma kararı alan çiftin ise oturdukları kiralık evden çıktıkları için pansiyonda kaldıkları öğrenildi.

Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli R.Y.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

İzmir\'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement