İzmir'de üniversite öğretim üyesi kafeteryada darbedildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de üniversite öğretim üyesi kafeteryada darbedildi

İzmir\'de üniversite öğretim üyesi kafeteryada darbedildi

İzmir'in Konak ilçesindeki bir kafeteryada çıkan kavgada, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle darbedilerek yaralandı. Olayla ilgili 3 şüpheli tutuklandı.

24.12.2023 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Konak ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavgada demir çubukla darbedilen ve 3 gündür hastanede tedavi gören Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) öğretim üyesi Dr. Salih Zafer Dicle'nin (64) beyin ölümü gerçekleşti. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli ise tutuklandı.

Olay, 21 Aralık'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup, konuşmak için Eşrefpaşa semtindeki bir kafeteryada bir araya geldi. İki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirine demir çubuklarla saldırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde demir çubukla darbedilen DEÜ Elektrik-Elektronik Bölümü öğretim üyesi Dr. Salih Zafer Dicle'nin beyin kanaması geçirdiğini belirledi. Dicle, ambulansla Dokuz Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, olaya karışan şüphelileri gözaltına alırken, Dicle'nin bugün beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden S.K., E.G. ve T.G., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de üniversite öğretim üyesi kafeteryada darbedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement