İzmir'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştı

Urla ilçesinde üç gündür pansiyonda kalan genç kadın, kabloyla boğularak ölü bulundu. Kadının kocası ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

17.06.2023 01:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç kadın pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu, kocası kayıplara karıştı

Üç gündür pansiyonda kalıyorlardı, boğularak öldürülmüş genç kadının kocası kayıplara karıştı

İZMİR - İzmir'in Urla ilçesinde üç gündür bir pansiyonda kalan 21 yaşındaki genç kadın, kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu. Kadının pansiyonda birlikte kaldığı kocasının ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

Olay bu akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gündür pansiyonda konaklayan Dudu Yılmaz ve eşi R.Y.,'nin odasına gelen görevliler, genç çiftten yanıt alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden polis, odaya girdiğinde Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, Yılmaz'ın cenazesi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kayıp koca her yerde aranıyor

Öte yandan bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y.'nin ise olayın ardından kayıplara karıştığı değerlendirilirken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir\'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement