İzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, yelkenli bir tekne içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 6 FETÖ firarisi yakalandı. Tekne kaptanı T.Ş., FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı da bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş'nin kardeşi çıktı.

15.06.2023 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı

FETÖ'cü garnizon komutanın kardeşi yelkenli ile Yunanistan'a kaçacaktı, yakalandı

İZMİR İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, yelkenli bir tekne içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 6 FETÖ firarisi yakalandı. Tekne kaptanı T.Ş., FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı da bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş'nin kardeşi çıktı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğünce takip edilen Polonya bayraklı "Gezgin" isimli yelkenli tekneye, Seferihisar Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına bağlı ekiplerce Urla açıklarında operasyon yapıldı. Teknede yakalanan 8 kişi, daha sonrada gözaltına alınarak jandarma ekiplerine teslim edildi. 5 eski asker ile 1 eski öğretmenin, FETÖ soruşturması çerçevesinde arandığı tespit edildi. Tekne kaptanı T.Ş. ile yardımcı personeli E.C.Ç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde suçlamaları reddeden T.Ş. tutuklandı, E.C.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

FETÖ'cü komutanın kardeşi Yunanistan'a kaçacaktı

Öte yandan tekne kaptanı T.Ş.'nin, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş.'nin kardeşi olduğu öğrenildi.

İzmir\'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement