İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-15' operasyonlarında, Özay Çetin ve Mert Çetin'in liderliğini yaptığı 'Çetinler' olarak bilinen Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini ve 109 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonlarda elebaşları da dahil olmak üzere suç örgütü üyelerinin uyuşturucu ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, işyeri kurşunlama ve yağma gibi suçları işlediği belirlendi. Operasyonlar sonucunda ise ruhsatsız tabancalar, eroin, metamfetamin, esrar, bonzai, kokain, uyuşturucu haplar, şarjörler ve Türk Lirası ele geçirildi.

20.03.2024 09:46  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "MAHZEN-15" operasyonlarında elebaşılığını Özay Çetin ve Mert Çetin'in yaptığı "Çetinler" olarak bilinen Organize Suç Örgütünün çökertildiğini, 109 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 'MAHZEN-15' operasyonuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"İstanbul Merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "MAHZEN-15" operasyonlarında elebaşılığını Özay Çetin ve Mert Çetin'in yaptığı "Çetinler" olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi!

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 109 şüpheli yakalandı!

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan'da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, işyeri kurşunlama ve yağma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre:

7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kg eroin, 2 kg metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap, çok sayıda şarjör, fişek ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu. İstanbul Başsavcılığımızı, Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ramazan yazar: Ali Yerlikaya ve güvenlik güçleri Allah yar ve yardımcınız olsun..bu virüsleri tenizlemek cesaret ve kararlı olmayı gerektiriyor..sizi tebrik ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement