İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Akademik Yılı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Akademik Yılı Başlıyor

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Akademik Yılı Başlıyor

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, 23 Eylül Pazartesi günü Fatma Altınbaş Konferans Salonunda yapılacak açılış töreni ile yeni akademik yılına başlıyor.

20.09.2013 12:17

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, 23 Eylül Pazartesi günü Fatma Altınbaş Konferans Salonunda yapılacak açılış töreni ile yeni akademik yılına başlıyor.

Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2008 yılında kurulan ve 2011-2012 akademik yılında ilk öğrencilerini kabul eden İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, 23 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 10: 00'da Fatma Altınbaş Konferans Salonunda yapılacak açılış töreni ile yeni akademik yılına başlıyor. Açılış töreninde, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Altınbaş açılış konuşmalarını yapacaklar. 2013-2014 akademik yılı ile ilgili değerlendirmelerin ve üniversitenin geleceğe yönelik projeleri ve vizyonu ile ilgili görüşlerin törene katılanlarla paylaşılacağı açılış konuşmalarının ardından İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Cemre Ketencioğlu üniversiteye yeni katılan öğrencilere hoş geldiniz diyecek.

Konuşmaların ardından ülkemizin yetiştirdiği sayılı resim sanatçılarından biri olan ve aynı zamanda İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Devrim Erbil, "Sanat ve İnsan" başlıklı açılış dersini verecek.

Türkiye'nin en yeni Tıp Fakültelerinden biri olan ve 2013-2014 akademik yılında ilk öğrencilerine kapılarını açan Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim yılında Eczacılık, Fen - Edebiyat, Güzel Sanatlar ve Tasarım, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri ile akademik hayatına devam edecek.

2013-2014 akademik yılında Şişli yerleşkesinde ilk öğrencileriyle buluşacak olan Meslek Yüksekokulu ile eğitim ağını genişleten İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, güçlü akademik kadrosuyla bilimden sanata birçok konuda bilgi sahibi olan ve her konuda tartışabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Akademik Yılı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement