İstanbul'da Ölü Bulunan Çorumlu İşçilerin Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Ölü Bulunan Çorumlu İşçilerin Evine Ateş Düştü

İstanbul\'da Ölü Bulunan Çorumlu İşçilerin Evine Ateş Düştü

İstanbul Çekmeköy'de çalıştıkları şantiyede kaldıkları konteynırda ölü bulunan 4 işçinin Çorum'daki evlerine ateş düştü.

02.11.2012 17:17

İstanbul Çekmeköy'de çalıştıkları şantiyede kaldıkları konteynırda ölü bulunan 4 işçinin Çorum'daki evlerine ateş düştü.

Şantiyede kaldıkları konteynırda ölü bulunan işçilerden Recep Cırıl (52), oğlu Adem Cırıl (22) ve komşuları Ahmet Tiryaki'nin (23) merkeze bağlı Buğabağı köyündeki, işçi Mustafa Bayrak'ın ise Çeşmeören köyündeki evlerinden feryatlar yükseldi. Olay karşısında şok olan köylüler, işçilerin evlerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Buğabağı köyü muhtarı Bekir Öztekin, oğlu ile birlikte ölü bulunan işçilerden Recep Cırıl'ın 4 çocuk babası olduğunu belirterek, "Daha önce tuğla fabrikalarında çalışıyordu. Tuğla fabrikalarının kapanması nedeniyle çarşamba günü akşamı İstanbul'a gitti. Sonuçta bugün bu olay meydana geldi. Çocuklar gençti. Gerçekten çok üzücü bir olay, kelimeler boğazımıza dizildi" dedi.

Olayla ilgili şirket yetkilisi ile görüştüğünü açıklayan Öztekin, "Ölümleri ile ilgili şirket yetkilisi ile görüştük. Doğalgaz kaçağı olduğunu söylediler. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda. Aileler İstanbul'a gitti, naaşları alınacak. Yarın köyde defnedeceğiz. Çocukların hepsi bekar, Mustafa'nın da babaannesi bizim köylü, onların da acısını paylaşıyoruz. Allah hepsine rahmet eylesin" diye konuştu.

Ölen işçilerden Recep Cırıl ile oğlu Adem Cırıl'ın Kurban Bayramı'nı Buğabağı köyünde ailelerinin yanında geçirdikten sonra çarşamba günü çalışmak için yan komşuları Ahmet Tiryaki ve komşu köyde yaşayan Mustafa Bayrak'ı da alarak birlikte İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

Olay sabah saatlerinde İstanbul Çekmeköy'de Necip Fazıl Mahallesi Bayırgülü Sokak'ta bulunan bir konut inşaatının şantiyesinde meydana gelmişti. Bayram izninden dün döndükleri öğrenilen Recep Cırıl (52), oğlu Adem Cırıl (22) ile akrabaları Mustafa Bayrak (18) ve Ahmet Tiryaki (23), inşaat şantiyesinde kaldıkları konteynırda ölü bulunmuştu. Sabah uyandırmak için konteynıra giren arkadaşları, işçileri baygın halde bulunca sağlık ekiplerine bildirmişti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, işçilerin öldüğünü belirlemişti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Ölü Bulunan Çorumlu İşçilerin Evine Ateş Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement