Isparta'da Göçük Faciası - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Göçük Faciası

Isparta\'da Göçük Faciası

Isparta'da bir camiin su tesisatı çalışması sırasında meydana gelen göçükte baba can verdi, oğluysa ağır yaralandı.

19.03.2012 17:29  Güncelleme: 19:32

Isparta'da bir tesisat çalışması, aile faciasına döndü.

Eyüp Sultan Camii'nin su tesisatı çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 56 yaşındaki Kemal Kaplan hayatını kaybetti, 26 yaşındaki oğlu Fatih Kaplan ise ağır yaralandı.

Olay, saat 16:00 sıralarında Vatan mahallesindeki Eyüp Sultan Camii'nde meydana geldi. Cami önündeki şadırvana su tesisatı bağlayan Kemal Kaplan ve oğlu Fatih Kaplan, boruları döşemek için yaklaşık 2 metre derinliğinde çukur açtı. Baba ve oğlu, çukurda çalıştıkları sırada meydana gelen göçüğün altında kaldı.

Yakında bir inşaatta çalışan işçiler olayı fark ederek yardıma geldi. İşçiler önce toprağı kazıyarak baba ile oğlunun hava almasını sağladı. Haber verilmesi üzerine gelen İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi İtfaiyesi ekipleri de yaptıkları çalışmanın ardından göçükte kalan baba ve oğlunu kurtardı.

Hazır bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kemal ve Fatih Kaplan, Isparta Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Kemal Kaplan, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı olayda ağır yaralanan oğlu Fatih Kaplan'ın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Göçüğün neden ve nasıl oluştuğu, olayın kaza mı ihmal mi olduğuna dair henüz net bir bilgi yok.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Göçük Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement