Engellilerden Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'a Destek - Son Dakika
Güncel

Engellilerden Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'a Destek

Engellilerden Niğde Belediye Başkanı Akdoğan\'a Destek

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan işitme engellilerle bir araya geldi.

06.03.2014 16:37  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşitme Engelliler futbol takımına her zaman destek veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden işitme engelliler sevgilerini gösterdiler.

Niğde Belediye Meclis salonunda gerçekleşen programa çok sayıda işitme engelli vatandaş katıldı. Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Belediye Meclis Üyesi Yakup Yerlikaya'nın katıldığı programda işitme engelliler futbol takımına eşofman ve forma hediye edildi.

İşitme engellilerin sorun ve taleplerini dinleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu güne kadar sizden gelen talepleri karşılamak için gayret gösterdik. Belki tüm istekleri yerine getirememişsek de gücümüz nispetinde yerine getirmek için gayret gösterdik. Bundan sonra daha fazla sizlere hizmet etmek, sizlerin sorununu çözmek bizim görevlerimizin arasında öncelikli sırada" dedi.

İşitme Engelliler adına konuşan işitme engelliler futbol takım hocası; "Kulübüm ve futbolcularım adına çok teşekkür ediyorum Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a. Her zaman her konuda desteklerini bizden eksik etmedi. Hiç bir zaman taleplerimizi geri çevirmedi. Bundan dolayı hem sporcularım hem de işitme engelli kardeşlerim adına başkanımıza teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engellilerden Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement