IŞİD Lideri Bağdadi, İsrail'i Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

IŞİD Lideri Bağdadi, İsrail'i Tehdit Etti

Terör örgütü IŞİD'in lideri Bağdadi'nin Batı'yı tehdit ettiği ve İsrail'e yönelik saldırı çağrısı yaptığı yeni bir mesajı yayınlandı.

26.12.2015 22:07  Güncelleme: 22:12

Terör örgütü IŞİD'in lideri Ebu Bekir el-Bağdadi'nin yeni bir mesajı yayınlandı. Mesajında İsrail'e yönelik saldırı çağrısında bulunuyor ve Rusya'nın saldırılarının IŞİD'i zayıflatmadığının altını çiziyor.

"FİLİSTİN'İ BİR AN OLSUN UNUTMADIK"

"Yahudiler, Filistin'i unuttuğumuzu düşünüyor. Hiç de öyle değil. Filistin'i bir an için olsun unutmadık. Allah'ın yardımıyla da unutmayacağız. Cihatçı savaşın önderleri, sizi beklemediğiniz bir anda kuşatacak. Her gün hedefimize daha çok yaklaşıyoruz."

El-Bağdadi'nin tehditleri, Irak ordusuna ait birlikler IŞİD'e Ramadi'de saldırırken ve cihatçı teröristler geri çekilirken geldi.

"RUSYA'NIN SALDIRILARI IŞİD'İ ZAYIFLATMADI"

Jerusalem Post gazetesine göre El-Bağdadi, Rusya'nın düzenlediği hava saldırıların IŞİD'i zayıflattığını da kabul etmedi.

El-Bağdadi, "Allah'a inanların zafer kazanacağından emin olun ve sözde devletimizde işlerin yolunda gittiğini sizlere bildirmek istiyorum. Savaş daha da şiddetlendikçe hem daha da katışıksız bir hal alıyor hem de daha da zorlaşıyor." dedi.

Kaynak: ibitimes.com, Marcy Kreiter.




IŞİD Lideri Bağdadi, İsrail\'i Tehdit Etti

Son Dakika Güncel IŞİD Lideri Bağdadi, İsrail'i Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (88)

  • türkiye : allah müslüman ların yardımcısı olsun 20 19 Yanıtla
    Ghost: Güzel dua Allah müslümanların yardımcısı olsun..Allah zaten kimin ne olduğunu en iyi bilendir..Amin 2 0
  • ANTİ AKP: KIYAMETE YAKIN BİR ZAMANDA SİYAH BAYRAKLILAR ÇIKAR ONLAR BİZDEN DEĞİLDİR HZ MUHAMMED SAV... 33 1 Yanıtla
    SUNGUR: Malik Bak Kardeşim:Dediğin Doğru.....Her Ne Olursa Olsun Onlara Katılın Diyo...Ama O siyah bayraklılar Bu siyah bayraklılar değil....Gerçek Siyah Bayraklılar Daha Çıkmadı.....Gerçek Siyah Bayraklılar Horasandan Çıkcek,Onlar H.z Mehdi nin Ordusudur...Bu Işid denilen terör örgütü....Şeytanın Ordusudur...Çok mÜslüman öldürdüler Çok canlara Kıydılar...... 4 2 Dadas: Milletin kadinlariyla neisleri var peki madem bukdar islamci savascilar bunlar ...yavbirakin buisleri tamamen tasoren pkk bunlar 0 1
  • Dadas: Sizancak filistine saldrirsiniz .nerde sizde o yurek israile savas acacak 9 13 Yanıtla
    Dadas: Tevvhid nereyi kimden kurtarmis bu isid bi soylermisin .ayrica edepli konus diyorum sadece 0 1
  • benhur : muhtemelen bir sürü koyun sürüsü bu yobazın kiralık katilin söylediklerine inanıp allahu ekber nidaları atacaktır 13 8 Yanıtla
  • Ayk: Sayın işid lideri rusya ya da fransa gibi bir iyilik düşünürmüsünüz 13 7 Yanıtla
  • kurt: Bugüne kadar sorgulaniyordu neden israile savasmiyor bu deaş diye bakiyorumda foyanız meydana çıkmasın diye israil demeye başladın Rusya demeye başladın ulan senin finansorun onlar sen ancak mazlum güçsüz müslüman öldürürsün baskada bir halt yapamazsın 12 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement