IŞİD İranlı Komutanı Öldürdü - Son Dakika
Güncel

IŞİD İranlı Komutanı Öldürdü

IŞİD İranlı Komutanı Öldürdü

Irak'ta İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Besic adlı milis gücüne mensup bir komutan IŞİD ile girdiği doğrudan çatışmada öldürüldü.

12.01.2015 10:47  Güncelleme: 11:11

Irak'ta İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Besic adlı milis gücüne mensup bir IŞİD komutanı girdiği çatışmada öldürüldü.

IŞİD ÜYELERİNCE ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ

İran'ın Fars Haber Ajansı'nın haberine göre, İran'daki gönüllü Besic birliğinde komutanlık konseyi üyesi olan Mehdi Nevruzi Irak'ın Samara kentinde IŞİD üyelerince vurularak öldürüldü.

KUTSAL MEKANLARI KORUYORDU

Haberde, Nevruzi'nin 'Irak halkı ve Samara'daki kutsal mekanları korumak' amacıyla bu ülkede bulunduğu duyuruldu. Söz konusu kişinin Irak'a gelmeden önce Suriye'de savaştığı kaydedildi.

İRAN'I KORUMAK İÇİN OPERASYONLARDA YER ALDI

İranlı ajansın haberinde, Nevruzi'nin 'İran İslam Devrimi'ni korumak için bugüne kadar onlarca operasyonda yer aldığı' aktarıldı. Nevruzi'nin cenazesi bugün doğum yeri olan Kermanşah kentine toprağa verilecek.

Yaklaşık iki hafta önce de İran Devrim Muhafızları komutanlarından Hamid Takavi, aynı şehirde İŞİD örgütü tarafından öldürülmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IŞİD İranlı Komutanı Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • el kurdi: Alahu ekber kafir iran peralerine olum osmanlinin biraktigi gorevi isid devam ediyo 14 45 Yanıtla
  • merdo: YALLAH CHENNEM. KİM BİLİR NE CANLARA KIYDIN ŞİMDİ SEENDE YANDIN. 22 23 Yanıtla
  • tÜRKSEVER: İŞİT -ELKAİDE- SELEFİLER-EL NUSRA VE TÜRKİYE UZANTISI HURDAPAR BUNLAR ALLAH RESULUNUN BAŞ DÜŞMANLARIDIR. İŞTE İSPATI!!!! EBUSUFYAN MUAVİNİN BABSIDIR-MUAVİYE YEZİTİN BABASIDIR EBUSUFYAN HZ MUHAMMEDİN EN BÜYUK DÜŞMANIDIR MUAVİYE HZ ALİNİN BAŞ DÜŞMANIDIR - YEZİT İSE HZ. HASAN VE HZ HÜSYİNİN BAŞ DÜŞMANIDIR. 11 5 Yanıtla
  • MEHEMET: TÜRKSEVER ADLI KİŞİ TÜRK DEĞİLDİR. . DUYURULUR. . PKK SEMPETİZANIDIR ALEVİDİR 1 9 Yanıtla

Advertisement