IŞİD'in Vurduğu Peşmergeler Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Vurduğu Peşmergeler Tedavi Altına Alındı

Irak'ın Zaho kentine bağlı Rabia bölgesinde IŞİD ile girdikleri çatışmada yaralanan 2 peşmerge, Batman'da özel bir hastanede tedavi altına alındı.

03.10.2014 10:07  Güncelleme: 10:25

Peşmergelerin üst düzey komutan oldukları öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Irak’ın Zaho kentine bağlı Rabia bölgesinde Peşmergeler ile IŞİD arasında şiddetli çatışmalar yaşandı. Çatışmalarda 2 Peşmerge komutanı olduğu öğrenilen Muhammed Emin (59) ve Vahap El Muhammedi (44) IŞİD’in saldırıları sonucu ağır yaralandı. 2 Peşmerge, Batman’da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Peşmergelerin Barzani Hükümeti tarafından Batman’a gönderildiği öğrenildi.

PEŞMERGE OLMAZSA IŞİD ZAHO’YA GİRECEK

Yaralanan 2 Peşmergeye refakat eden Faris Ahmet, bölgede ciddi çatışmaların yaşandığını belirterek şunları söyledi: “IŞİD bölgeye yaklaştı. Çatışmalar çıktı, Peşmergeler IŞİD’i püskürttü. 2 peşmerge Zaho’nun Rabia bölgesinde yaralandı. Durumları ağır. Peşmerge ile IŞİD arasında ciddi çatışmalar yaşanıyor. Biz IŞİD’in bölgemize girmesini engelliyoruz. IŞİD Şengal ve Musul’a girdi. Peşmerge olmazsa IŞİD Zaho’ya da girecek” dedi. 

MEHMET ŞÜKRÜ YILDIRIM

IŞİD\'in Vurduğu Peşmergeler Tedavi Altına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel IŞİD'in Vurduğu Peşmergeler Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement