Irak'ta IŞİD'in Roketli Saldırısında 5 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Irak'ta IŞİD'in Roketli Saldırısında 5 Kişi Öldü

Irak\'ta IŞİD\'in Roketli Saldırısında 5 Kişi Öldü

IŞİD'in Selahaddin'de düzenlediği roketli saldırıda 2'si polis 5 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

18.02.2014 20:10  Güncelleme: 20:48

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Irak'ın kuzeyindeki Selahaddin'de düzenlediği roketli saldırıda 2'si polis 5 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirine konuşan Selahaddin'deki Tuzhurmatu Acil Durum Alay Komutanı Mustafa el-Beyati, IŞİD tarafından atılan Katyuşa marka roketin polis ve askerlerin terörle mücadele için konuşlandığı Süleymanbeg nahiyesindeki emniyet merkezine düştüğünü ifade etti. Beyati, saldırıda 2 polis memurunun hayatını kaybettiğini, 11 kişinin de yaralandığını söyledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerle yaralıların çevre hastanelere nakledildiği belirtildi.

Tuzhurmatu Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi Ali Muhammed Şakir ise IŞİD tarafından atılan başka bir roketin Süleymanbeg'teki emniyet merkezinin arkasında yer alan eve isabet ettiğini ve saldırıda aynı aileden 2'si kadın 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Öte yandan emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin  ülkenin kuzeyindeki Musul'da yürüttüğü geniş çaplı operasyonlar kapsamında 69 kişinin gözaltına alındığı ve 550 havan topuna el konulduğu kaydedildi. - Selahaddin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'ta IŞİD'in Roketli Saldırısında 5 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement