İmralı Heyeti Öcalan'ın Yanından Alınan Sekretaryası ile Görüşecek - Son Dakika
Güncel

İmralı Heyeti Öcalan'ın Yanından Alınan Sekretaryası ile Görüşecek

HDP İmralı Heyeti, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın sekretaryası olarak gönderilen 2 mahkumun İmralı'dan Silivri'ye gönderilmesinin ardından bu isimlerle görüşmek için harekete geçti.

11.01.2016 13:46  Güncelleme: 13:53

HDP İmralı Heyeti, Çözüm Süreci'nde Öcalan'ın sekretaryasında yer almak üzere İmralı Cezaevi'ne sevk edilen ve bir süre önce Silivri Cezaevi'ne gönderilen Nasrullah Kuran ve Çetin Arkaş adlı PKK hükümlülerini ziyaret etmek için harekete geçti.

HEYET SİLİVRİ'YE GİDECEK

Habertürk'ten Esra Yazdıç Demir'in haberine göre, HDP Meclis Başkanvekili Pervin Buldan, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve HDP Meclis İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder'den oluşan İmralı Heyeti Öcalan'ın sekretaryasında yer alan iki hükümlüyü ziyaret etmek üzere Silivri Cezaevi'ne gidecek.

Mahkumların nakline ilişkin resmi bilgilendirme isteyen İmralı Heyeti'nin aynı zamanda İmralı Cezaevi'nde kalmaya devam eden Mehmet Said Yıldırım, Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş'ın durumları hakkında da bilgi istediği öğrenildi. Öcalan'ın ailesi adına kardeşi Mehmet Öcalan ve avukatlar görüşme taleplerini yinelerken, heyet de İmralı'ya gitme talebinde bulundu.

"ÖCALAN'LA İLGİLİ BİLGİLER DIŞARI MI SIZIYOR?"

Öte yandan hükümete yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdülkadir Selvi, bugün köşesinde önemli bir iddiayı gündeme getirerek, Öcalan'ın 2 mahkumdan dışarı mesaj taşıması nedeniyle kuşkulandığını belirterek şunları yazdı:

"Öcalan'ın iki mahkumla ilgili bazı kuşkularının oluştuğu söyleniyor. İki mahkumun ziyaretçileri aracılığıyla taşınan mesajlardan rahatsız olmuş. Daha da önemlisi, iki mahkumun ziyaretçileri aracılığıyla kendisi hakkında dışarıya mesaj ilettiği kuşkusuna kapılmış."

İmralı Heyeti Öcalan\'ın Yanından Alınan Sekretaryası ile Görüşecek

Son Dakika Güncel İmralı Heyeti Öcalan'ın Yanından Alınan Sekretaryası ile Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Bodrumlu: İnadına Hdp 6 15 Yanıtla
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU AKP DEVLETİNE: ONLARIN ALAYI AKSARAYDA ÇALIŞIYO 3 3 Yanıtla
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU AKP DEVLETİNE: SATIYONUZ MU LA ONU ARTİS 4 0 Yanıtla
  • Dadas: Nahhh. Gorusursunuz:) 2 1 Yanıtla
  • KÜRTÜRK: Bitsin artik bu savaş ALLAH aşkina kimin genç evlatlari ölüyor hep yoksullarin artik birlik beraberlik geldin YEMİN EDERİM eğer birlik olursa bütün ülkeler diz çöker karşimizda 1 2 Yanıtla
  • İzzet : İnadına barış inadına hdp 0 2 Yanıtla
  • Akp nin de hdp ninde allah belasını versin: Hdp li çözüm olması icin de pkk nın olmaması lazım yani çözüm olması icin silahlar olmamali 1 1 Yanıtla
  • DİYARLI: imralı ile diyalog başlar ise , bence çözüm devam ede bilir. 1 1 Yanıtla
  • hakikat.: AKP, HDP , MHP , CHP VE PKK NIN TÜMÜ SİYONİZT VE EMPERYALİSTLERİN KURDUĞU ŞER ODAKLARIDIR. 0 2 Yanıtla
    müslüman kürt : sen neyi destekliyon vatan partisim,i 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement