İKİ TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI - Son Dakika
Güncel

İKİ TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Antalya karayolunun Sandıklı ilçesi yakınlarında sebze yüklü TIR ile mermer bloklar yüklü TIR çarpıştı.

01.01.2023 11:14  Güncelleme: 11:21

Antalya karayolunun Sandıklı ilçesi yakınlarında sebze yüklü TIR ile mermer bloklar yüklü TIR çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken, yola savrulan mermer bloklar ve kazanın enkazı nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Kaza, saat 02.30 sularında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 75'inci kilometresindeki Gökçealan köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan Afyonkarahisar yönüne giden Mehmet Altınparmak yönetimindeki 54 AEP 813 plakalı sebze yüklü TIR, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamete seyir halinde olan Ahmet Açar yönetimindeki 06 JSC 65 plakalı mermer yüklü TIR'la çarpıştı. Kaza sonrası mermer blokların yola savrulması ve TIR'ların oluşturduğu enkaz kara yolunun trafiğe kapanmasına neden oldu.

Kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada sıkışarak yaralanan TIR şoförleri Mehmet Altınparmak ve Ahmet Açar ile mermer yüklü TIR'da yolcu olarak bulunan Ali ve Emine Açar itfaiye ekibi yardımı ile çıkartılarak sağlık ekipleri tarafından kaldırıldıkları Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaza nedeniyle bir müddet Antalya- Afyonkarahisar yolu trafiğe kapanırken, ulaşım Örenkaya köy yolu üzerinden Hüdai Kaplıcalarına aktarılarak sağlandı.

İKİ TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İKİ TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement