İki kıta koşulan yarıştan dereceyle döndü - Son Dakika
Güncel

İki kıta koşulan yarıştan dereceyle döndü

İki kıta koşulan yarıştan dereceyle döndü

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun şampiyon maratoncusu Ahmet Bayram, Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan ülkemizin en büyük spor organizasyonu İstanbul Maratonu'nda da yaş grubunda şampiyon oldu.

21.09.2020 10:14  Güncelleme: 10:24

21 kilometrelik parkuru 1 saat 14 dakikada tamamlayan Bayram, 2 bin 500 atletin arasında genel klasmanı da 31'nci olarak bitirdi.

World Athletics tarafından Altın Kategori'ye yükseltilerek dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton listesine giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 20 Eylül 2020 Pazar günü 2 bin 500 Yarı Maraton koşucusunun katılımıyla gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun şampiyon atleti Ahmet Bayram, bu prestijli yarıştan da alnının akıyla çıktı. 21 kilometrelik parkuru 1 saat 14 dakikada tamamlayan Ahmet Bayram, 40-44 yaş grubunda şampiyon olurken; genel klasmanı da 31'nci olarak bitirdi. Manisa'yı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'u yer aldığı her yarışta temsil etmekten mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Bayram, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek yarışlarda da aynı başarıları tekrarlamak için çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki kıta koşulan yarıştan dereceyle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement